Betekenis Lenormand kaart van de tuin

De Lenormand kaart van de tuin staat symbool voor jouw netwerk, sociale gebeurtenissen en voor feesten en partijen.

Lenormand kaart van de tuin

KERNWOORDEN

  • Jouw (sociale) netwerk
  • Feestjes en publieke bijeenkomsten
  • Sociale gebeurtenissen
STERRENBEELD EN PLANEET

  • Waterman
  • Uranus
Betekenis van de Lenormand kaart van de tuin tijdens het voorspellen van de toekomst:

De tuinkaart begrijpen gaat het gemakkelijkst wanneer je, tijdens het lezen van de kaart, denkt aan de (rol van) tuinen uit de tijd van Mlle Lenormand. In die tijd waren tuinen een plek waar mensen konden socializen, wandelden en zich in het algemeen konden amuseren. De tuin was ook een plek waar mannen en vrouwen elkaar konden ontmoeten zonder sociale regels te overtreden.

Het is (daardoor) ook de kaart die openbare borrels, genieten van de natuur en terugtrekken/ontspannen vertegenwoordigd. De kaart van de tuin is absoluut geen kaart die eenzaamheid symboliseert. Beschrijft deze kaart namelijk een situatie? Dan betreft het altijd een situatie  waar minstens twee mensen (vaak meer) bij betrokken zijn.

Tot slot: Dit is ook de kaart die jouw netwerk, de gemeenschap om je heen en je interactie met de samenleving beschrijft. Ben je een sociale vlinder of sta jij liever alleen?

Karakter en persoonsgebonden eigenschappen van de Lenormand kaart van de tuin

Wanneer deze Lenormand kaart een persoon vertegenwoordigt dan is het meestal een persoon met de volgende eigenschappen:

  • Sociaal
  • Extrovert
  • Iemand die de sociale grenzen opzoekt
  • Gericht op de buitenwereld

Vertegenwoordigt deze kaart een persoon? Dan staat deze kaart meestal voor een ongebonden man of vrouw. De persoon heeft vrijwel altijd zijn of haar woordje klaar en voelt zich meestal direct op ze gemak.

Uiterlijke kenmerken die horen bij deze kaart zijn: Een verzorgd en zelfverzekerd uiterlijk. Hij of zij hoeft niet (volgens algemene normen) knap of mooi te zijn. Zijn of haar, zelfverzekerde, karakter zorgt er echter wel voor dat dit een persoon is die door de meeste mensen als aantrekkelijk wordt gezien.

Liefde en de Lenormand kaart van de tuin

Valt deze kaart tijdens een legging die de liefde als onderwerp heeft? Of valt de kaart op een positie binnen de legging die de liefde representeert? Dan vertegenwoordigt deze kaart vrijwel altijd dat jij (of de persoon om wie de vraag draait) nog niet klaar is om te settelen. Jij, hij of zij genieten van het vrijgezelle bestaan en alle vrijheid die daarmee gepaard gaat.

Wat betekend de kaart van de tuin op het vlak van werk en carrière?

Valt deze kaart tijdens een legging die gaat over werk en carrière? Dan vertegenwoordigt deze kaart vaak een baan die jij aan jouw netwerk te danken hebt. Daarnaast is dit de kaart die publieke functies en communicatieve functies en talenten vertegenwoordigd.

De Lenormand kaart van de tuin als tijdskaart

Verschijnt deze kaart als tijdskaart? Dan vertegenwoordigt deze kaart de middag en het getal 20, waardoor dit de kaart is die 20 dagen weken of jaren vertegenwoordigt. Ligt de kaart van de berg, lelie of het anker dichtbij? Dan voorspelt deze kaart een vertraging van 20 maanden.