Betekenis Lenormand kaart van de vissen

De Lenormand kaart van de vissen staat symbool voor rijkdom, vrijheid en zakelijk succes.

Lenormand kaart van de vissen

KERNWOORDEN

  • Rijkdom
  • Vrijheid
  • Zakelijk succes
STERRENBEELD EN PLANEET

  • Stier
  • Venus
Betekenis van de Lenormand kaart van de vissen tijdens het voorspellen van de toekomst:

De Lenormand kaart van de vissen vertegenwoordigt rijkdom, geluk en zakelijk succes. Zoomen wij in op deze rijkdom? Dan kan dit rijkdom in traditionele zin betekenen, zoals bijvoorbeeld een overvloed aan materiële goederen of financiële middelen. Het kan echter ook simpelweg betekenen dat jij de waarde inziet van alles wat jij bezit – En tevreden bent met alles wat jij hebt.

Deze kaart kan ook staan voor de dingen die geen financiële waarde hebben, maar emotioneel gezien onbetaalbaar zijn.

De kaart van de vissen vraagt ons ook om na te denken over wat overvloed betekent. Gaat het nu echt letterlijk om de wens ‘veel van iets te hebben’, of schuilt er een andere verlangen achter de wens om rijker te zijn? Meer vrijheid misschien? Of wensen wij eigenlijk niet perse meer geld, maar eerder om verlost te worden van financiële zorgen en stress?

Tot slot: De kaart van de vissen kan ook betekenen dat jij ‘een tekort’ ervaart op andere levensgebieden. Voel jij je misschien eenzaam? Of ervaar jij een gebrek op liefdesgebied? In dit geval brengt de kaart van de vissen goed nieuws aangezien hij, op deze vlakken, staat voor positieve verandering(en).

Karakter en persoonsgebonden eigenschappen van de Lenormand kaart van de vissen

Wanneer deze Lenormand kaart een persoon vertegenwoordigt dan is het meestal een persoon met de volgende eigenschappen:

  • Spiritueel denkend
  • Vriendelijk
  • Betrouwbaar
  • Tevreden en/of dankbaar

Vertegenwoordigt deze kaart een persoon? Dan staat deze kaart voor een persoon die succesvol en vermogend is (of zal worden). Hij of zij is opvallend en bijzonder aantrekkelijk. Deze persoon heeft vaak zwart (of in ieder geval donker) haar.

Liefde en de Lenormand kaart van de vissen

Valt deze kaart tijdens een legging die de liefde als onderwerp heeft? Of valt de kaart op een positie binnen de legging die de liefde representeert? Dan vertegenwoordigt deze een relatie die vrij kan stromen en de ruimte heeft om te groeien. Deze kaart verteld dat het nu, op dit moment, goed gaat en er geen grote problemen op de loer liggen.

Deze kaart laat (met name bij een vrijgezelle vraagsteller) de komst van een diepe spirituele (ziels) verbintenis tussen twee mensen zien.

Wat betekend de kaart van de vissen op het vlak van werk en carrière?

Valt deze kaart tijdens een legging die gaat over werk en carrière? Dan voorspelt deze kaart dat jij veel vrijheid hebt (of krijgt) tijdens de uitvoering van jouw werk. Het voorspelt ook dat jij meer verantwoordelijkheid en ruimte krijgt tijdens je werkzaamheden.

De Lenormand kaart van de vissen als tijdskaart

Verschijnt deze kaart als tijdskaart? Dan heeft de vissenkaart traditionele gezien geen krachtige betekenis. Dat gezegd hebbende wordt deze kaart wel gekoppeld aan een periode van vier jaar en aan de maanden februari en maart.