Betekenis Lenormand kaart van de vos

De Lenormand kaart van de vos staat symbool voor werk, bedrog, slim en sluwheid.

Lenormand kaart van de vos

KERNWOORDEN

  • Werk
  • Bedrog
  • Sluwheid
STERRENBEELD EN PLANEET

  • De schorpioen
  • Pluto
Betekenis van de Lenormand kaart van de vos tijdens het voorspellen van de toekomst:

De Lenormand kaart van de vos gaat over hetgeen wat je elke dag doet om de rekeningen te betalen. Dit kan een vaste baan zijn of meerdere parttime banen. De vos laat zien wat jij nodig hebt om eten op tafel te zetten en een dak boven je hoofd te houden.

De vos kaart staat voor de sluwheid die nodig is om ervoor te zorgen dat je gezin veilig is en beschermt / verzorgd wordt.

De vos kaart kan ook bedrog en verraad betekenen. Het zal je laten zien of je wordt opgezet tegen iets of op het punt staat in de val te lopen. Het geeft aan wanneer iemand op zoek is naar zijn of haar eigen belangen.

Karakter en persoonsgebonden eigenschappen van de Lenormand kaart van de vos

Wanneer deze Lenormand kaart een persoon vertegenwoordigt dan is het meestal een persoon met de volgende eigenschappen:

  • Sluwheid
  • Egoïstisch
  • Workaholic
  • Achterdochtig.

Vertegenwoordigt deze kaart een persoon? Dan staat de kaart absoluut niet voor iemand die dom is. Deze persoon is echter niet de meest betrouwbare persoon in jouw leven. Vrijwel altijd zijn de personen die door deze kaart worden gerepresenteerd; Slim en sluw en (iets te) gek op werken.

Uiterlijke kenmerken die horen bij deze kaart zijn: Rood haar, sproetjes en vaak betreft het een persoon die niet erg lang is.

Liefde en de Lenormand kaart van de vos

Valt deze kaart tijdens een legging die de liefde als onderwerp heeft? Of valt de kaart op een positie binnen de legging die de liefde representeert? Dan raad deze kaart jou aan om goed op te blijven letten. De persoon met wie jij nu bent of waar jij mee date zou namelijk wel eens ontrouw kunnen zijn.

Wat betekend de kaart van de vos op het vlak van werk en carrière?

Valt deze kaart tijdens een legging die gaat over werk en carrière? Dan verwijst deze kaart naar een 9 tot 5 baan in loondienst. Meestal betreft het geen baan waar jij enorm gepassioneerd over bent. Daarnaast staat deze kaart ook voor werkgerelateerde roddels en achterklap.

De Lenormand kaart van het kind als tijdskaart

Verschijnt deze kaart als tijdskaart? Dan staat deze kaart, als de veertiende kaart uit het Lenormand spel, voor het cijfer 14. Dit maakt deze kaart de kaart die symbool staat voor 14 dagen, weken en/of maanden. Wat op dit moment voor jou van toepassing is? Dat valt af te leiden aan de andere kaarten die tijdens de legging verschijnen.

Bevat de legging tevens de kaart van de lelie of de berg? Dan voorspelt deze kaart een flinke vertraging die op kan lopen tot maar liefst 14 maanden.