Betekenis Lenormand kaart van de zon

De Lenormand kaart van de zon staat symbool voor succes, geluk, de overwinning, positiviteit en optimisme.

Lenormand kaart van de zon

KERNWOORDEN

  • De overwinning
  • Succes
  • Positiviteit
STERRENBEELD EN PLANEET

  • Leeuw
  • De zon
Betekenis van de Lenormand kaart van de zon tijdens het voorspellen van de toekomst:

De Lenormand kaart van de zon staat symbool voor succes, glorie, geluk, overwinning(en) en prestaties. Het is een zeer positieve kaart die de negativiteit van andere kaarten in de buurt, zoals de berg en de muizen, kan verminderen. Het betekent (helaas) niet dat alle negativiteit uit deze kaarten verdwijnt, maar dit is wel mogelijk wanneer jij je hier voor inzet. 

Deze kaart voorspelt niet dat het makkelijk zal zijn om al jouw doelen te bereiken, maar hij voorspelt wel dat jij instaat zult zijn obstakels te overwinnen.

De zon kaart is een boodschapper (en brenger) van succes, en dit op vrijwel alle gebieden uit het leven. De zon helpt je om ook je doelen te bereiken, je zelfvertrouwen te vergroten en je volledige kracht en potentieel te realiseren. Jij kunt hierdoor in ieder geval rekenen op succes. Het geluk staat, op dit moment, immers aan jouw zijde.

Karakter en persoonsgebonden eigenschappen van de Lenormand kaart van de zon

Wanneer deze Lenormand kaart een persoon vertegenwoordigt dan is het meestal een persoon met de volgende eigenschappen:

  • Positief
  • Optimistisch
  • Gelukkig (en het gelijk aan zijn of haar zijde hebben)
  • Charismatisch

Vertegenwoordigt deze kaart een persoon? Dan staat deze kaart voor een persoon die (net iets te) graag in het middelpunt van de belangstelling staat. Hij of zij bedoeld eigenlijk vrijwel altijd alles goed, dus deze aandachtsdrang komt eerder vanuit naïviteit dan vanuit narcisme. Deze persoon lijkt daarnaast voor het geluk gebeuren te zijn.

Liefde en de Lenormand kaart van de zon

Valt deze kaart tijdens een legging die de liefde als onderwerp heeft? Of valt de kaart op een positie binnen de legging die de liefde representeert? Dan vertegenwoordigt deze kaart een hete, gepassioneerde relatie. Het is een relatie die gevuld is met optimisme en geluk. De relatie zelf is op dit moment goed en de voorteken geven aan dat dit pas het begin is van de goede tijd.

Wat betekent de kaart van de zon op het vlak van werk en carrière?

Valt deze kaart tijdens een legging die gaat over werk en carrière? Dan vertegenwoordigt deze een positieve, succesvolle carrière met een enorm groeipotentieel. Jij kunt de carrièredoelen bereiken die jij voor jezelf gesteld hebt.

De Lenormand kaart van de zon als tijdskaart

Verschijnt deze kaart als tijdskaart? Dan vertegenwoordigt de zon ‘zonsopkomst’, ‘overdag’ en ‘het zomer seizoen’.