Betekenis Lenormand kaart van het anker

De Lenormand kaart van het anker staat symbool voor volharding, houvast, focus, klaar om te settelen.

Lenormand kaart van het anker

KERNWOORDEN

  • Volharding
  • Focus
  • Settelen
STERRENBEELD EN PLANEET

  • Steenbok
  • Saturnus
Betekenis van de Lenormand kaart van het anker tijdens het voorspellen van de toekomst:

De Lenormand kaart van het anker vertegenwoordigt jouw toewijding voor het bereiken van doelen of het volbrengen van een taak.  Ondanks alle tegenslagen die jij hebt (of hebt gehad) of hoe lastig de situatie is waarin jij je bevindt, jij blijft standvastig in je keuzes.

Iets geeft je de kracht en de stabiliteit om gefocust te blijven en onvermoeid door te zetten.

De totale focus en overgave die het anker weergeeft kan zowel positief als negatief zijn. Aan de ene kant creëert het een veilige omgeving, maar het kan ook betekenen dat je zo onbuigzaam bent geworden dat je ideeën, concepten of doelen niet meer los kunt laten.

Of het anker in jouw Lenormand lezing een positieve of negatieve kracht vertegenwoordigd? Dat ligt volledig aan de manier waarop je ervoor kiest deze in de context van jouw leven in te zetten.

Karakter en persoonsgebonden eigenschappen van de Lenormand kaart van het anker

Wanneer deze Lenormand kaart een persoon vertegenwoordigt dan is het meestal een persoon met de volgende eigenschappen:

  • Onuitputbaar doorzettingsvermogen
  • Volhoudend
  • Totale focus
  • Stabiel

Vertegenwoordigt deze kaart een persoon? Dan staat deze kaart voor een persoon die recht op zijn doel af gaat. Hij of zij zet door – altijd – soms zelfs tegen beter weten in. Het kan daarnaast ook betekenen dat iemand stug vasthoudt aan zijn of haar eigen overtuigingen.

Liefde en de Lenormand kaart van het anker

Valt deze kaart tijdens een legging die de liefde als onderwerp heeft? Of valt de kaart op een positie binnen de legging die de liefde representeert? Dan vertegenwoordigt deze kaart een toegewijde relatie. Het toont rust, trouw en stabiliteit. Deze kaart kan een waarschuwing zijn van bindingsangst, maar over het algemeen is het een positieve kaart om te zien tijdens een liefdes en/of relatie legging.

Wat betekend de kaart van het anker op het vlak van werk en carrière?

Valt deze kaart tijdens een legging die gaat over werk en carrière? Dan voorspelt deze een stabiele en vaste baan. Het is de kaart van succesvolle zakelijke ondernemingen. Deze kaart staat, in de context van werk, altijd voor langdurig en stabiel zakelijk succes.

De Lenormand kaart van het anker als tijdskaart

Verschijnt deze kaart als tijdskaart? Dan staat deze symbool voor; ‘Een langdurige periode’. De kaart kan praktisch gezien staan voor ‘één enkel jaar’, maar ook voor ‘een leven lang’.