Betekenis Lenormand kaart van het boek

De Lenormand kaart van het boek staat symbool voor het onbekende, geheimen, studie en educatie.

Lenormand kaart van het boek

KERNWOORDEN

  • Studeren / leren
  • Het onbekende
  • Geheimen
STERRENBEELD EN PLANEET

  • Vissen
  • Neptunes
Betekenis van de Lenormand kaart van het boek tijdens het voorspellen van de toekomst:

De Lenormand kaart van het boek kan worden gekoppeld aan vrij alledaagse dingen zoals boeken, dagboeken en grootboeken. Het is de kaart van de student en studeren. Deze kaart laat zien dat er altijd (nog) iets te leren valt, ongeacht jouw leeftijd.

Het boek staat voor het onbekende en voor verborgen geheimen.

Het boek vertegenwoordigt daarnaast verborgen informatie. Dit zouden bijvoorbeeld geheimen kunnen zijn die jij nog niet hebt ontdekt en/of weet van hebt. Jij staat voor de keuze! Ga jij opzoek naar het onbekende of wacht jij tot dingen zichzelf onthullen.

Karakter en persoonsgebonden eigenschappen van de Lenormand kaart van het boek

Wanneer deze Lenormand kaart een persoon vertegenwoordigt dan is het meestal een persoon met de volgende eigenschappen:

  • Intelligent
  • Geheimzinnig
  • Nieuwsgierig
  • Discreet

Vertegenwoordigt deze kaart een persoon? Dan staat de kaart voor een intelligent persoon. Dit hoeft niet te betekenen dat hij of zij gestudeerd heeft, want ook levenswijsheid wordt door deze kaart vertegenwoordigd. Deze persoon is daarnaast discreet – maar dit kan ook betekenen dat hij of zij iets achterhoudt.

Liefde en de Lenormand kaart van het boek

Valt deze kaart tijdens een legging die de liefde als onderwerp heeft? Of valt de kaart op een positie binnen de legging die de liefde representeert? Dan vertegenwoordigt deze een geheime relatie of een geheime aanbidder. Een (iets) minder zware betekenis van deze kaart is dat jouw (toekomstige) partner iets voor je verborgen houdt.

Wat betekend de kaart van het boek op het vlak van werk en carrière?

Valt deze kaart tijdens een legging die gaat over werk en carrière? Dan betekend dit dat jij iets zult moeten leren op, voor of tijdens het werk. Daarnaast zou deze kaart een geheim project kunnen zijn waar jij aan werkt en niet over kan of mag praten met anderen.

De Lenormand kaart van het boek als tijdskaart

Verschijnt deze kaart als tijdskaart? Dan staat deze kaart voor de 26ste dag van de maand. Het vertegenwoordigt ook een tijdsduur die nu nog onbekend is. Deze onzekerheid in tijd komt doordat er eerst nog het een of ander duidelijk moet worden.