Betekenis Lenormand kaart van het hart

De Lenormand kaart van het hart staat symbool voor liefde, passie, romantiek en voldoening.

Lenormand kaart van het hart

KERNWOORDEN

  • (Romantische) Onvoorwaardelijke liefde
  • Passie
  • Romantiek
STERRENBEELD EN PLANEET

  • Leeuw
  • De zon
Betekenis van de Lenormand kaart van het hart tijdens het voorspellen van de toekomst:

De Lenormand kaart van het hart gaat vrijwel volledig over liefde, geluk, passie, vreugde en vervulling. Hoewel het romantische liefde kan vertegenwoordigen, kan de kaart ook staan voor bijv. de liefde die ouders hebben voor hun kinderen.

Het hart staat ook voor de liefde die broers en zussen hebben voor elkaar, of de liefde die jij voelt voor vrienden.

Het hart betekent ook de vriendelijkheid en vrijgevigheid die je aan anderen laat zien, of het nu gaat om een goed doel, vrienden of jouw vriendelijkheid tegenover vreemden.

Tot slot: Deze kaart is sterk verbonden aan de cartomancy betekenis van de hartenboer. Vind jij het bijvoorbeeld lastig om te kiezen tussen twee mensen (in de liefde?). Dan vertegenwoordigd deze kaart één van hen. Deze persoon voldoet volledig aan de kernwoorden van de hartenboer; Warmte, veiligheid en onvoorwaardelijke liefde.

Karakter en persoonsgebonden eigenschappen van de Lenormand kaart van het hart

Wanneer deze Lenormand kaart een persoon vertegenwoordigt dan is het meestal een persoon met de volgende eigenschappen:

  • Liefdevol
  • Romantisch
  • Passievol
  • Zorgzaam of beschermend

Vertegenwoordigt deze kaart een persoon? Dan staat de kaart voor iemand die het beste met andere mensen voor heeft. Deze persoon laat zich sowieso vrijwel volledig leiden door emoties.

Uiterlijke kenmerken die horen bij deze kaart zijn: Een gezond uiterlijk. Een bruine of gebruinde huid. Fit, energiek en zichtbaar enthousiast.

Liefde en de Lenormand kaart van het hart

Valt deze kaart tijdens een legging die de liefde als onderwerp heeft? Of valt de kaart op een positie binnen de legging die de liefde representeert? Dan vertegenwoordigt deze een liefdevolle relatie. Het kan een nieuwe liefde beteken, maar kan ook staan voor het verliefd worden of voor romantiek.

Belangrijk: Onthoud bij het interpreteren van het hart altijd dat dit de kaart van emoties is. Het duidt op “zeer sterke gevoelens hebben voor iemand”, maar het duidt niet op daadwerkelijke verbondenheid of toewijding.

Wat betekend de kaart van het hart op het vlak van werk en carrière?

Valt deze kaart tijdens een legging die gaat over werk en carrière? Dan toont de kaart dat jij alles wat je in je hebt in je carrière stopt. Je bent behoorlijk gepassioneerd over wat je doet, en je zou haast kunnen zeggen dat je verliefd bent op je (toekomstige) werk.

De Lenormand kaart van het hart als tijdskaart

Verschijnt deze kaart als tijdskaart? Dan staat deze kaart voor de heetste maand van het jaar – wat over het algemeen de maand augustus betekend.