Betekenis Lenormand kaart van het kind

De Lenormand kaart van het kind staat symbool voor een nieuw begin, een kind en voor een frisse start.

Lenormand kaart van het kind

KERNWOORDEN

  • Nieuw begin
  • Een kind
  • Een frisse start
STERRENBEELD EN PLANEET

  • Waterman
  • Uranus
Betekenis van de Lenormand kaart van het kind tijdens het voorspellen van de toekomst:

De kaart van het kind is een kaart die symbool staat voor een nieuw begin. De kaart gaat over ‘opnieuw beginnen’ en ‘iets nieuws in je leven toelaten’. Als er nieuwe dingen in je leven komen, geven de omliggende kaarten aan wat dit precies zou kunnen zijn. Enkele voorbeelden zijn een nieuwe baan, een nieuw huis en een nieuwe liefde of kind.

Karakter en persoonsgebonden eigenschappen van de Lenormand kaart van het kind

Deze Lenormand kaart vertegenwoordigt alle aspecten die passen bij de aard van een kind zoals:

  • Speelsheid
  • Onschuld
  • Een zorgeloze houding
  • Onvolwassenheid.

Vertegenwoordigt deze kaart een persoon? Dan toont deze kaart een persoon die er jonger uitziet als zijn of haar daadwerkelijke leeftijd. De kaart kan ook letterlijk wijzen op een kind, inclusief het kind van de vraagsteller.

Liefde en de Lenormand kaart van het kind

Valt deze kaart tijdens een legging die de liefde als onderwerp heeft? Of valt de kaart op een positie binnen de legging die de liefde representeert? Dan betekend deze kaart vrijwel altijd dat er een nieuwe liefde in het leven van de vraagsteller zal komen. Is de vraagsteller al gelukkig binnen zijn of haar relatie? Dan staat de kaart voor een nieuwe start binnen deze relatie.

Wat betekend de kaart van het kind op het vlak van werk en carrière?

Valt deze kaart tijdens een legging die gaat over werk en carrière? Dan verwijst deze kaart naar een nieuwe baan, een nieuwe carrière, kortdurend (tijdelijk of seizoens) werk of een loopbaan die te maken heeft met scholing en/of educatie.

De Lenormand kaart van het kind als tijdskaart

Verschijnt deze kaart als tijdskaart? Dan geeft deze aan dat er snel iets gaat gebeuren. Het cijfer 13 staat hierin centraal. 13 dagen, weken of maanden? Dat valt af te leiden aan de andere kaarten die tijdens de legging verschijnen.

Bevat de legging tevens de kaart van de lelie of berg? Dan voorspelt deze kaart een vertraging van iets meer dan een jaar (ongeveer 13 maanden).