Betekenis van de Lenormand kaart de boom

De Lenormand kaart van de boom representeert gezondheid, groei, het verleden en spiritualiteit.

Lenormand kaart van de boom

KERNWOORDEN

  • Spiritualiteit
  • Persoonlijke groei
  • De gezondheid
STERRENBEELD EN PLANEET

  • De Steenbok
  • Saturnus
Betekenis van de Lenormand kaart van de boom tijdens het voorspellen van de toekomst:

De kaart van de boom heeft vaak betrekking op de gezondheid van de vraagsteller. Belangrijk om te weten is dat deze kaart niet perse een ziekte of gezondheidsprobleem voorspelt. De kaart symboliseert namelijk vaker de angst die de vraagsteller over zijn of haar gezondheid heeft.

De boomkaart kan ook verschijnen wanneer er een karmische verbinding tussen twee mensen is. Denk hierbij aan zielsverwanten of mensen die elkaar in een vorig leven al hebben leren kennen.

Vrijwel altijd is de kaart van de boom verbonden aan het verleden. Het laat zien dat een situatie, gevoel of persoon de tijd heeft gehad ​​om te groeien en wortel te schieten.

Tot slot kan de kaart ook verschijnen als teken dat iemand spiritueel is. Dit betekent niet per se religieus. Dit wordt namelijk vertegenwoordigt door het Kruis. De boom staat eerder voor het openstaan voor het spirituele – en voor het geloof dat er meer is tussen hemel en aarde.

Karakter en persoonsgebonden eigenschappen van de Lenormand kaart van de boom.

Wanneer deze Lenormand kaart een persoon vertegenwoordigt dan is het meestal een persoon met de volgende eigenschappen:

  • Traditioneel
  • Vastgeroest
  • Spiritueel
  • Conservatief

Vertegenwoordig deze kaart een persoon? Dan staat de kaart voor een persoon die erg in het verleden leeft. Daarnaast beschrijft deze kaart iemand die erg veel waarde hecht aan normen en waarden.

Liefde en de Lenormand kaart van de boom

Valt deze kaart tijdens een legging die de liefde als onderwerp heeft? Of valt de kaart op een positie binnen de legging die de liefde representeert? Dan vertegenwoordigd de boom de band tussen de vraagsteller en een persoon die hij of zij al tijdens een eerder leven heeft ontmoet.

Daarnaast voorspelt deze kaart de komst van een zielsverwant en een langdurige liefdesrelatie.

Negatieve betekenissen zijn deze kaart ook zeker niet vreemd. Zo kan de kaart bijvoorbeeld wijzen op een relatie waarvan het vuur al lang is gedoofd en iedere vorm van passie is verdwenen. Is deze relatie nog te redden? Dat wordt duidelijk uit de andere kaarten uit de legging.

Wat betekend de kaart van de boom op het vlak van werk en carrière?

Valt deze kaart tijdens een legging die gaat over werk en carrière? Dan voorspelt de kaart dat er een periode aanbreekt waarin ‘dingen’ zich ontvouwen.

Verwacht niet direct resultaat – sommige dingen hebben nu eenmaal even de tijd nodig om te groeien.

Wordt de kaart omringt door kaarten met een negatieve betekenis? Dan waarschuwt deze kaart voor werkgerelateerde problemen en tegenslag.

De Lenormand kaart van de boom als tijdskaart

Verschijnt deze kaart als tijdskaart? Dan staat deze kaart, als de vijfde kaart uit het Lenormand spel, voor het cijfer 5. Dit kan 5 dagen, weken of maanden zijn. Wat nu van toepassing is? Dat valt af te leiden aan de andere kaarten die tijdens de legging verschijnen.

Bevat de legging tevens de kaart van de lelie of de berg? Dan voorspelt deze kaart een flinke vertraging tot vijf jaar. Bevind de kaart van het anker zich ook in de legging? Dan versterkt deze kaart de boodschap van vertraging en kan uitgegaan worden van een vertraging die ten minste vijf jaar duurt.

Één gedachte over “Betekenis van de Lenormand kaart de boom

  1. Pingback: De Betekenis en Uitleg van de Lenormand Boom in Numerologie Dromen Tarot en Horoscoop

Het is niet (meer) mogelijk om op dit bericht te reageren.