Betekenis van de Lenormand kaart de doodskist

De Lenormand kaart van de doodskist staat voor het einde, transformatie, loslaten en depressieve gevoelens.

Lenormand kaart van de doodskist

KERNWOORDEN

  • Het einde van iets
  • Transformatie
  • Loslaten
STERRENBEELD EN PLANEET

  • De schorpioen
  • Pluto
Betekenis van de Lenormand kaart van de doodskist tijdens het voorspellen van de toekomst:

De meeste mensen moeten, bij het zien van de doodskist kaart, even slikken. Dit komt voornamelijk omdat ze denken dat deze kaart staat voor de dood. Gelukkig is dit niet wat deze kaart betekent. Geen enkele individuele Lenormand kaart betekent namelijk dat de dood op de loer ligt.

Waar de kaart van de doodskist wel overgaat? Dat is dat jij op het punt staat een deel van je leven drastisch te veranderen. Dit kan wijzen op een onprettige situatie die ten einde komt en plaats zal maken voor een nieuw begin.

Verandering is onvermijdelijk in het leven. Niets blijft altijd hetzelfde ​​- geen baan, geen huwelijk en zelfs geen woning. Alles veranderd. Het leven evolueert voortdurend. Dat is wat de Lenormand kaart van de doodskist je graag mee wilt geven. De doodskist staat niet perse voor het beëindigen van iets maar eerder voor het kiezen van een andere richting.

Karakter en persoonsgebonden eigenschappen van de Lenormand kaart van de doodskist.

Wanneer deze Lenormand kaart een persoon vertegenwoordigt dan is het meestal een persoon met de volgende eigenschappen:

  • Depressiviteit
  • Berekenend
  • Verdrietig
  • Gevoelens van rouw

Vertegenwoordig deze kaart een persoon? Dan staat de kaart meestal voor een man of vrouw met donker of bruin haar.

Liefde en de Lenormand kaart van de doodskist

Valt deze kaart tijdens een legging die de liefde als onderwerp heeft? Of valt de kaart op een positie binnen de legging die de liefde representeert? Dan wijst de doodskist op problemen en een relatie die moeizaam verloopt. Je zult misschien de pijn van afscheid nemen moeten accepteren en de relatie moeten stoppen.

Lastig, maar vergeet niet dat de kaart van de doodskist ook staat voor een nieuw begin.

Wat betekend de kaart van de doodskist op het vlak van werk en carrière?

Valt deze kaart tijdens een legging die gaat over werk en carrière? Dan voorspelt deze grote verandering op werkgebied zoals bijvoorbeeld het nemen van ontslag. Jij staat open voor, en bent toe aan, verandering.

De Lenormand kaart van de doodskist als tijdskaart

Verschijnt deze kaart als tijdskaart? Dan staat deze kaart, als de achtste kaart uit het Lenormand spel, voor het cijfer 8. Dit maakt dat deze kaart symbool staat voor de maand augustus en van 8 dagen, weken en/of maanden. Wat op dit moment voor jou van toepassing is? Dat valt af te leiden aan de andere kaarten die tijdens de legging verschijnen.

Bevat de legging tevens de kaart van de lelie of de berg? Dan voorspelt deze kaart een flinke vertraging die op kan lopen tot maar liefst 8 maanden.

Bevat de legging daarnaast ook nog het anker? Dan wordt de boodschap van vertraging versterkt en kan deze vertraging oplopen tot maar liefst 8 jaar.