Betekenis van de Lenormand kaart de ruiker (de bloemen)

De Lenormand kaart van de ruiker staat symbool voor geluk, een cadeau, schoonheid en een uitnodiging.

Lenormand kaart van de ruiker

KERNWOORDEN

  • Geluk
  • Een cadeau
  • Schoonheid
STERRENBEELD EN PLANEET

  • De boogschutter
  • Jupiter
Betekenis van de Lenormand kaart van de ruiker tijdens het voorspellen van de toekomst:

De kaart van de ruiker staat ook bekend als de kaart van het boeket of de bloemen.

Wij laten de transformatie en het einde, welke door de kist getoond werden, achter ons en betreden nu een tijd van geluk en vreugde. Geluk en vreugde is namelijk, in een notendop, hetgeen dat vertegenwoordigd wordt door de kaart van het boeket / de ruiker.

Voorbij zijn de lasten van verandering en het verdriet van het loslaten. Jij kunt nu (weer) genieten van het leven en van de positieve periode die nu is aangebroken.

Deze kaart voorspelt ook de komst van een onverwacht geschenk of een uitnodiging voor een feest. Het maakt niet uit wat jij precies zult ontvangen, het is sowieso plezierig en positief.

Deze kaart is tot slot een groen licht die aangeeft dat jij nu plezier mag en kunt hebben. Dit is het moment om te doen waar jij echt gelukkig van wordt. Neem de tijd om de rozen te ruiken en het leven te waarderen.

Karakter en persoonsgebonden eigenschappen van de Lenormand kaart van de ruiker.

Wanneer deze Lenormand kaart een persoon vertegenwoordigt dan is het meestal een persoon met de volgende eigenschappen:

  • Positiviteit
  • Enthousiasme
  • Gelukkig
  • Open en vriendelijk

Vertegenwoordigt deze kaart een persoon? Dan staat de kaart meestal voor een jonge vrouw met donker of bruin haar.

Liefde en de Lenormand kaart van de ruiker

Valt deze kaart tijdens een legging die de liefde als onderwerp heeft? Of valt de kaart op een positie binnen de legging die de liefde representeert? Dan wijst de ruiker kaart op een (nieuwe) liefde die opbloeit.

Het is ook de kaart die een lange liefdevolle relatie vertegenwoordigd en symbool staat voor geluk in de liefde.

Wat betekend de kaart van de ruiker op het vlak van werk en carrière?

Valt deze kaart tijdens een legging die gaat over werk en carrière? Dan voorspelt deze dat jij je geen zorgen hoeft te maken. Eventuele problemen worden snel, en in jouw voordeel opgelost. Deze kaart staat daarnaast voor een geweldige kans die je kant op komt.

De Lenormand kaart van de ruiker als tijdskaart

Verschijnt deze kaart als tijdskaart? Dan staat deze kaart, als de negende kaart uit het Lenormand spel, voor het cijfer 9. Dit maakt deze kaart de kaart die symbool staat voor  de maand september en van 9 dagen, weken en/of maanden. Wat op dit moment voor jou van toepassing is? Dat valt af te leiden aan de andere kaarten die tijdens de legging verschijnen.

Bevat de legging tevens de kaart van de lelie of de berg? Dan voorspelt deze kaart een flinke vertraging die op kan lopen tot maar liefst 9 maanden.

Bevat de legging daarnaast ook nog het anker? Dan wordt de boodschap van vertraging versterkt en kan deze vertraging oplopen tot maar liefst 9 jaar.