Betekenis van de Lenormand kaart de slang

De Lenormand kaart van de slang staat voor bedrog, verleiding, ontrouw en overspel.

Lenormand kaart van de slang

KERNWOORDEN

  • Bedrog
  • Vreemdgaan
  • Verleiding
STERRENBEELD EN PLANEET

  • De kreeft
  • De maan
Betekenis van de Lenormand kaart van de slang tijdens het voorspellen van de toekomst:

Wanneer de slang verschijnt is het normaal dat jij als eerste rekening houdt met zijn meest negatieve betekenissen zoals: bedrog, verraad, achterbakse bedoelingen, boosaardigheid …

Hoewel dit inderdaad betekenissen zijn die horen bij deze kaart, is het belangrijk om te onthouden dat de slang niet altijd negatief is. De kaart kan bijvoorbeeld ook een vrouw met bruin haar voorstellen. Let daarom extra goed op de omringende kaarten. Zij zullen je vertellen of deze vrouw een vriend of vijand of is.

Zelfs als de kaart iets negatiefs representeert, zoals overspel, is het goed om te onthouden dat de slang ook advies geeft over hoe jij het beste om kunt gaan met de situatie. Hij herinnert ons eraan dat wij af en toe flexibel moeten zijn en onszelf zo goed mogelijk moeten aanpassen aan de situatie.

Karakter en persoonsgebonden eigenschappen van de Lenormand kaart van de slang.

Wanneer deze Lenormand kaart een persoon vertegenwoordigt dan is het meestal een persoon met de volgende eigenschappen:

  • Verleidelijkheid
  • Achterbaksheid
  • Leugenachtig
  • Oneerlijkheid

Vertegenwoordig deze kaart een persoon? Dan staat de kaart meestal voor een volwassen vrouw met bruin haar.

Liefde en de Lenormand kaart van de slang

Valt deze kaart tijdens een legging die de liefde als onderwerp heeft? Of valt de kaart op een positie binnen de legging die de liefde representeert? Dan voorspelt de kaart concurrentie op het liefdesvlak. Of waarschuwt deze jou dat de persoon waar jij een oogje op hebt slechts interesse heeft in een korte affaire.

Wat betekend de kaart van de slang op het vlak van werk en carrière?

Valt deze kaart tijdens een legging die gaat over werk en carrière? Dan is dit een teken van problemen op werkgebied. Iemand werkt je tegen en praat achter je rug om over jou.

De Lenormand kaart van de slang als tijdskaart

Verschijnt deze kaart als tijdskaart? Dan staat deze kaart, als de zevende kaart uit het Lenormand spel, voor het cijfer 7. Hierdoor is dit de kaart van de maand juli en van 7 dagen, weken en/of maanden. Wat nu van toepassing is? Dat valt af te leiden aan de andere kaarten die tijdens de legging verschijnen.

Bevat de legging tevens de kaart van de lelie of de berg? Dan voorspelt deze kaart een flinke vertraging welke op kan lopen tot maar liefst 7 jaren.