Betekenis van de Lenormand kaart de wolken

De Lenormand kaart van de wolken staat voor verwarring, tegenslag, droefheid en voor onzekerheid.

Lenormand kaart van de wolken

KERNWOORDEN

  • Tegenslag
  • Verwarring
  • Droefheid
STERRENBEELD EN PLANEET

  • Vissen
  • Neptunus
Betekenis van de Lenormand kaart van de wolken tijdens het voorspellen van de toekomst:

De kaart van de wolken is, door zijn betekenis, een kaart die je liever niet ziet. Het is de kaart van verwarring en verdriet, en verwijst daarnaast ook naar een verontruste geest en complicaties. Deze kaart verschijnt vaak op momenten dat jij even niet meer weet welke kant je op moet gaan.

Wanneer de wolken kaart verschijnt, betekent dit dat je eerlijk tegen jezelf moet zijn en niet langer ‘de kop in het zand moet steken’. In plaats daarvan moet jij aandacht schenken aan het geen waar jij je zorgen over maakt. Concentreer je op jouw diepste gedachten en sta open ​​voor verandering. Lukt dit jou? Dan zullen de wolken uiteengaan en kan de zon weer gaan schijnen.

De wolken kaart kun jij zien als herinnering aan dat wat jij nu ervaart slechts tijdelijk is. Hoe erg de situatie er nu ook uitziet ook hier kom jij doorheen.

Karakter en persoonsgebonden eigenschappen van de Lenormand kaart van de wolken.

Wanneer deze Lenormand kaart een persoon vertegenwoordigt dan is het meestal een persoon met de volgende eigenschappen:

  • Stress
  • Onzekerheid
  • Neerslachtig
  • Moedeloos

Vertegenwoordig deze kaart een persoon? Dan staat de kaart meestal voor een volwassen man met bruin haar.

Liefde en de Lenormand kaart van de wolken

Valt deze kaart tijdens een legging die de liefde als onderwerp heeft? Of valt de kaart op een positie binnen de legging die de liefde representeert? Dan wijst de kaart van de wolken op problemen. Je weet niet zeker wat je moet doen met je liefdesleven. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat jij niet weet of jij iemand uit moet vragen. Maar het kan ook betekenen dat jij maar niet kunt besluiten of het tijd is om de relatie te beëindigen.

Wat het ook is, je liefdesleven blijft ingewikkeld en verontrustend totdat jij de knoop doorhakt en een besluit neemt.

Wat betekend de kaart van de wolken op het vlak van werk en carrière?

Valt deze kaart tijdens een legging die gaat over werk en carrière? Dan is dit een teken van instabiliteit op werkgebied. Je voelt je niet op je gemak met de situatie zoals hij nu is. Maar het lukt niet om uit te vinden hoe jij de situatie kunt veranderen.

Deze kaart verschijnt vaak wanneer iemand een nieuwe baan of carrière overweegt.

De Lenormand kaart van de wolken als tijdskaart

Verschijnt deze kaart als tijdskaart? Dan staat deze kaart, als de zesde kaart uit het Lenormand spel, voor het cijfer 6. Hierdoor is dit de kaart van de maand juni en van 6 dagen, weken en/of maanden. Wat nu van toepassing is? Dat valt af te leiden aan de andere kaarten die tijdens de legging verschijnen.

Bevat de legging tevens de kaart van de lelie of de berg? Dan voorspelt deze kaart een flinke vertraging die op kan lopen tot 6 maanden. Bevind ook de kaart van het anker zich in de legging? Dan versterkt deze kaart de boodschap van vertraging en kan uitgegaan worden van een vertraging die ten minste zes jaar gaat duren.