Betekenis van de Lenormand kaart van de roede

De Lenormand kaart van de roede staat symbool voor onenigheid, woede, straf en conflict

Lenormand kaart van de roede

KERNWOORDEN

  • Een conflict / onenigheid
  • Woede
  • Straf
STERRENBEELD EN PLANEET

  • Geen sterrenbeeld hoort bij deze kaart
  • Lilith
Betekenis van de Lenormand kaart van de roede tijdens het voorspellen van de toekomst:

Je hebt veel vaardigheden en vastberadenheid nodig om de roede te doorstaan. Het is een kaart van lawaai, geweld, veldslagen en opschudding. Deze Lenormand kaart herinnerd ons eraan dat wij veel focus en drive nodig hebben om te winnen.

Wil jij een of meerdere problemen oplossen? Dan is het nodig om jouw problemen eens vanuit een ander oogpunt te bekijken.

De roede kaart verschijnt meestal in tijden van spijt en strijd. Het duidt op conflict, compromissen en voor ‘te hard voor jezelf zijn’.

De gewelddadige aard van de roede kaart zie je terug in zijn betekenis van fysiek misbruik. De kaart heeft ook een seksuele aard die seksuele passie of seksueel misbruik kan vertegenwoordigen, afhankelijk van de omliggende kaarten.

Tot slot bevat de kaart van de roede erg veel energie, hierdoor is dit ook de kaart van atleten en fysieke activiteit.

Karakter en persoonsgebonden eigenschappen van de Lenormand kaart van de zeis.

Wanneer deze Lenormand kaart een persoon vertegenwoordigt dan is het meestal een persoon met de volgende eigenschappen:

  • Agressief
  • Wraaklustig
  • Licht ontvlambaar
  • Sportief

Vertegenwoordig deze kaart een persoon? Dan staat de kaart meestal voor een jonge man met bruin of in ieder geval donker haar.

Liefde en de Lenormand kaart van de roede

Valt deze kaart tijdens een legging die de liefde als onderwerp heeft? Of valt de kaart op een positie binnen de legging die de liefde representeert? Dan staat deze symbool voor een relatie die uitsluitend op seksuele aantrekkingskracht en lichamelijke intimiteit gebaseerd is.

Wat betekend de kaart van de roede op het vlak van werk en carrière?

Valt deze kaart tijdens een legging die gaat over werk en carrière? Dan vertegenwoordigt deze vaak een fysiek veeleisende baan. Een baan waarvoor eigenlijk altijd veel energie nodig is.

De roede kan ook conflicten op de werkplek vertegenwoordigen. Dit kan komen omdat jij een hekel hebt aan je baan of steeds meningsverschillen hebt met collega’s.

De Lenormand kaart van de roede als tijdskaart

Verschijnt deze kaart als tijdskaart? Dan staat deze kaart, als de elfde kaart uit het Lenormand spel, voor het cijfer 11. Dit maakt deze kaart de kaart die symbool staat voor de maand november en van 11 dagen, weken en/of maanden. Wat op dit moment voor jou van toepassing is? Dat valt af te leiden aan de andere kaarten die tijdens de legging verschijnen.

Bevat de legging tevens de kaart van de lelie of de berg? Dan voorspelt deze kaart een flinke vertraging die op kan lopen tot maar liefst 11 maanden.