Betekenis van de Lenormand kaart van de vogels

De Lenormand kaart van de vogels staat symbool voor energie, discussie, roddels en communicatie.

Lenormand kaart van de vogels

KERNWOORDEN

  • Verbale communicatie
  • Roddels
  • Discussie
STERRENBEELD EN PLANEET

  • Waterman
  • Uranus
Betekenis van de Lenormand kaart van de vogels tijdens het voorspellen van de toekomst:

Stop en stel je even voor: Het is een zonnige dag. Vogels springen van takje naar takje in de bomen. Je hoort hun constant fluitende gebabbel. Je voelt een rusteloze energie, de energie die hoort bij ‘het altijd in beweging zijn’. Dat gevoel en die situatie is precies waar de Lenormand kaart van de vogels voor staat.

Dit is de kaart van verbale communicatie, discussies, roddels, telefoneren en van (een soort nerveuze) energie.

Zoals je zelden een eenzame vogel in de natuur ziet, vertegenwoordigt ook deze vogelkaart meerdere personen en/of activiteiten waarbij meer dan één persoon betrokken is. Bijvoorbeeld sollicitatiegesprekken, vergaderingen en telefoneren.

Tot slot: De kaart van de vogels staat in sommige Lenormand decks (ook) bekend als de kaart van ‘kortdurend verdriet en leed’.

Karakter en persoonsgebonden eigenschappen van de Lenormand kaart van de vogels.

Wanneer deze Lenormand kaart een persoon vertegenwoordigt dan is het meestal een persoon met de volgende eigenschappen:

  • Energiek
  • Actief
  • Gek op roddels (horen en verspreiden)
  • Communicatief zeer sterk

Vertegenwoordig deze kaart een persoon? Dan staat de kaart meestal voor een bijzonder energiek persoon. Deze persoon is communicatief gezien enorm getalenteerd en heeft dus altijd zijn of haar woordje klaar. Negatief gezien is dit ook een persoon die niet vies is van het horen van een roddel en het verspreiden hiervan.

Liefde en de Lenormand kaart van de vogels

Valt deze kaart tijdens een legging die de liefde als onderwerp heeft? Of valt de kaart op een positie binnen de legging die de liefde representeert? Dan staat deze symbool voor één date – maar vaker nog voor – meerderde dates. Deze kaart symboliseert ook dat de vraagsteller geniet van het vrijgezelle bestaan.

Wat betekend de kaart van de vogels op het vlak van werk en carrière?

Valt deze kaart tijdens een legging die gaat over werk en carrière? Dan vertegenwoordigt deze meestal een sollicitatiegesprek, maar kan ook staan voor werkgerelateerde onrust en stress.

De Lenormand kaart van de vogels als tijdskaart

Verschijnt deze kaart als tijdskaart? Dan staat deze kaart, als de twaalfde kaart uit het Lenormand spel, voor het cijfer 12. Dit maakt deze kaart de kaart die symbool staat voor de maand december en van 12 dagen, weken en/of maanden. Wat op dit moment voor jou van toepassing is? Dat valt af te leiden aan de andere kaarten die tijdens de legging verschijnen.

Bevat de legging tevens de kaart van de lelie of de berg? Dan voorspelt deze kaart een flinke vertraging die op kan lopen tot maar liefst 12 maanden.