Betekenis van de Lenormand kaart van het huis

De Lenormand kaart van het huis representeert de familie, veiligheid, stabiliteit en de plek waar jij je thuis voelt.

Lenormand kaart van het huis

KERNWOORDEN

  • Thuis gevoel
  • Familie
  • Veiligheid/geborgenheid
STERRENBEELD EN PLANEET

  • De kreeft
  • De maan
Betekenis van de Lenormand kaart van het huis tijdens het voorspellen van de toekomst:

De kaart van het huis vertegenwoordigd de plek waar jij woont – of de plek waar jij je thuis voelt. Deze kaart vertegenwoordigt daarnaast ook je familie en alle persoonlijke (huiselijke) zaken die binnen in een huis en gezin plaatsvinden.

De Lenormand kaart van het huis staat ook symbool voor de dingen die jou een veilig, geborgen en comfortabel gevoel geven. Het huis is de plek waar jij je het meest op je gemak voelt en de plek die jij niet achter je wilt laten.

Karakter en persoonsgebonden eigenschappen van de Lenormand kaart van het huis.

Wanneer deze Lenormand kaart een persoon vertegenwoordigt dan is het meestal een persoon met de volgende eigenschappen:

  • Zorgzaamheid
  • Beschermend
  • Voorzichtig
  • Sociaal

Vertegenwoordig deze kaart een persoon? Dan staat de kaart voor een persoon die zorgzaam, beschermend en sociaal is. Maar ook voor iemand die veel waarde hecht aan zijn of haar privacy.

Liefde en de Lenormand kaart van het huis

Valt deze kaart tijdens een legging die de liefde als onderwerp heeft? Of valt de kaart op een positie binnen de legging die de liefde representeert? Dan staat deze kaart symbool voor een (nieuwe) veilige, stabiele en comfortabele relatie.

Wat betekend de kaart van het huis op het vlak van werk en carrière?

Valt deze kaart tijdens een legging die gaat over werk en carrière? Dan wijst deze kaart vrijwel altijd op werk dat jij vanuit jouw eigen huis kunt doen als zelfstandige. Dat gezegd hebbende kan deze kaart ook staan voor het familiebedrijf of werk wat te maken heeft met huizen. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld het beroep van interieur verzorger, architect of klusjesman.

De Lenormand kaart van het huis als tijdskaart

Verschijnt deze kaart als tijdskaart? Dan staat deze kaart, als vierde kaart van een Lenormand spel, voor het cijfer 4. 4 dagen, weken of maanden? Dat valt af te leiden aan de andere kaarten die tijdens de legging verschijnen.

Bevat de legging tevens de kaart van de lelie, het anker of de berg? Dan voorspelt deze kaart een flinke vertraging van 4 jaar.