Trek gratis een Lenormand dagkaart

Lenormand dagkaart
Lenormand Dagkaart – Een praktisch dagelijks advies

Een Lenormand dagkaart leggin is een geweldige manier om bekend te raken met de betekenissen van de Lenormand kaarten. Een dagelijkse trekking met de Lenormand kaarten kan echter ook een uitdaging zijn omdat een dagkaart legging een andere aanpak vereist als andere Lenormand-lezingen.

Een Lenormand spread bestaat over het algemeen uit ten minste drie kaarten. Dit komt doordat de betekenis van de kaarten elkaar zo sterk beïnvloeden. Gebruik je de Lenormand kaarten als dagkaart? Dan is het raadzaam om met het volgende rekening te houden:

Lenormand Dagkaart – Bekijk het zo simpel mogelijk

De kaarten zullen 99% van de tijd een enorm ‘algemene’ en ‘dagelijkse’ boodschap bevatten. Nu is dit bij het Lenormand spel vaker het geval, maar tijdens een daglegging is dit vrijwel altijd van toepassing.

Een voorbeeld hiervan is de kaart slang +  de kaart van de Zeis. In het grote tableau (spread) staat deze combinatie meestal voor een operatie. Tijdens een dagelijkse trekking betekend de kaart van de slang echter eerder “een kort durend conflict” of “een kleine onenigheid”.

Trek jij de kaart van de wolken? Dan zal dit meestal duiden op iets heel eenvoudigs als bijvoorbeeld een regenachtige dag. Hetzelfde geldt voor de Lenormand Zon kaart. Tijdens een dag legging betekend deze kaart zoiets simpels als “Het zal wel eens een warme dag kunnen worden”.

Het belangrijkste advies is dan ook om het lezen van de kaarten zo simpel mogelijk te houden. Bekijk bij een daglegging naar de mildste betekenis die een kaart bevat, en zie de boodschap vooral als een praktische tip voor de dag.

Tip: Gebruik de Lenormand dag-legging slechts eenmaal per dag en het liefst in de ochtend. In de ochtend worden de kaarten namelijk het minst beïnvloed .door alledaagse emoties.

Lenormand – Dagkaart legging
  • De eerste stap: Neem een getal in gedachte tussen de 1 en 20 en onthoudt dit getal goed.
  • Stap twee: Neemt een paar minuten de tijd voor jezelf. Maak je hoofd leeg en sluit je even volledig af van de buiten wereld.
  • Stap drie: Focus jezelf op de dag die komen gaat en stel jezelf open voor de boodschap van de kaarten.
  • Stap vier: Welk cijfer had jij gekozen bij stap een? Druk nu net zo vaak op de knop “schud de kaarten”.
Zijn de kaarten geschud? Klik dan: 
  • 1x op de Lenormand kaart zodat de afbeelding van de kaart verschijnt.
  • Voordat jij de tekst op de achterzijde leest is het goed om eerst te bedenken wat de getoonde kaart volgens jou betekend.
  • Klik tot slot nogmaals 1x op de kaart zodat de boodschap / betekenis van deze kaart verschijnt.

Schud de kaarten
Keer alle kaarten
Lenormand kaart van de klaverbladen

De Lenormand klaveren kaart symboliseert geluk, hoop en het onverwachte. De kaart geeft teven aan dat jij best wel eens een gokje kan nemen.

Lees de volledige betekenis van deze kaart in een nieuw venster.


Ben jij benieuwd welk goed advies de Lenormand kaarten nog meer voor jou bevatten? Overweeg dan eens contact op te nemen met een medium of paragnost. Dagelijks zijn er meerdere consulenten op de paralijn aanwezig die gebruik maken van de Lenormand kaarten.