De Gehangene

Stap even uit de situatie waar je zo obsessief mee bezig bent. Dit geeft jouw de ruimte om er weer objectief tegen aan te kijken.

Tarot De Gehangene


ALGEMEEN

Alleen al de term “Gehangene” kan afschrikken, het geeft je een ongemakkelijke gevoel. Neem echter even rust en bekijk de tarot kaart van de Gehangene eens goed  De blik van de Gehangene is kalm en zelfverzekerd – niet iets wat je zou verwachten bij iemand in zijn situatie. Wanneer de Gehangene naar voren komt in een tarot lezing geeft hij wellicht aan dat je vast zit in jouw eigen afleidende gedachtes. Je blijft er volledig in hangen, terwijl het wellicht beter is eventjes afstand te nemen.

Deze kaart geeft je de boodschap dat het tijd is om het rustiger aan te doen. Neem afstand, pauze, geef je over aan de natuurlijke gang van het leven. Wanneer je het leven even een tijdje zijn gang laat gaan, kom je misschien weer terug in balans en ga je weer mee in de natuurlijke stroom.


LIEFDE & RELATIE

Laat je gedachtes over hoe een relatie zou moeten zijn even los. Het heeft tijd nodig om daar te komen.


WERK & CARRIÈRE

Laat je collega een moeilijk probleem oplossen. Jij hoeft niet altijd de persoon te zijn die alle verantwoordelijkheid op zich neemt.


FINANCIËN

Je denkt meer na over wat geld nu eigenlijk voor je betekend. Dit zal je uitgavenpatroon veranderen.


FAMILIE & VRIENDEN

Offer jezelf op voor een familielid. Hij of zij heeft jou echt nodig.