De Maan

Invloeden van buitenaf leiden jou. Probeer deze te herkennen en te ontleden voor je er iets mee doet.

Tarot De Maan


ALGEMEEN

Wij zien de maan als onze ongrijpbare gids, die ons leidt door alle afleidingen die het leven ons brengt. Wanneer deze tarotkaart naar voren komt tijdens een lezing, duidt dit er vaak op dat jij verscheurt wordt door allerlei invloeden van buiten af. De tv die maar aan blijft staan, de baas die steeds maar meer van ons verwacht, de partner die eisen aan ons stelt. Dit gaat ten kosten van onze eigen balans.

De tarot kaart van de maan toont jou dat het tijd wordt om het leven zelf eens te spiegelen en reflecteren. Op die manier kan jij weer vanuit je eigen gedachtes gaan leven en terug naar het pad die jouw eigen intuïtie voor je heeft uitgestippeld.


LIEFDE & RELATIE

Maak wat tijd voor jezelf vrij. Jij hebt dit echt hard nodig (ook wanneer jij dit zelf niet durft in te zien).


WERK & CARRIÈRE

Je werk brengt frustratie met zich mee. Iedereen is aangeslagen door een nieuwe werksituatie. Luister naar je collega’s. Dit geeft jouw verheldering in de situatie.


FINANCIËN

Evalueer jouw financiële beslissingen. Probeer geen verkeerde beslissingen te nemen en vraag om hulp als jij er niet uitkomt. Jij hoeft het echt niet alleen te doen.


FAMILIE & VRIENDEN

Doe voorzichtig met vrienden. Zij gedragen zich een beetje raar maar hebben je nodig. Zorg dat een goede vriend in nood op je kan rekenen.