De Wereld

Denk nog eens goed na op het moment dat jij vandaag een besluit wilt nemen. Iedere keuze heeft meerdere kanten en gaat gepaard met zijn eigen consequenties.

Tarot De Wereld


ALGEMEEN

De wereld is de laatste kaart van de grote Arcana. Om die reden vertegenwoordigd deze het besluit van een lange, soms moeilijke reis. De wereld representeert dat alle elementen op hun plek vallen. Voor jou betekend dit dat jij geluk en succes ontvangt voor alles waar je zo hard aan gewerkt hebt. Komt de kaart van de Wereld naar boven tijdens een lezing? Dan is haar boodschap helder; Het project waar jij zo hard aan gewerkt hebt zal de lof ontvangen die het verdiend.

Volg jij therapie om weer uit de problemen te komen? Dan zal deze aanslaan – en jij zult weer gelukkig worden. De kaart van de Wereld toont ons een belofte van succes. Het is kaart die ons eraan herinnerd dat het hoogst haalbare geluk op aarde is dat jij één zult zijn met je ziel, geest, en gedachten.


LIEFDE & RELATIE

Doe vandaag iets speciaals voor je partner. Jij zult hem of haar hier een groot plezier mee doen.


WERK & CARRIÈRE

Je werk gaat voorspoedig. Als je echter twijfelt of het wel de baan is voor jou, doe hier iets aan! Je kunt nu nog weg uit vrije wil.


FINANCIËN

Een financieel probleem is zich aan het oplossen. Deze verandering kan komen doordat jij er keihard aan gewerkt hebt, maar de kans is groot dat jij nu puur geluk hebt gehad. Hoe het ook is gekomen, er breken betere tijden aan.


FAMILIE & VRIENDEN

Het is slim geen oordeel klaar te hebben staan op het moment dat een vriend(in) jou om hulp vraagt.