Kracht

Ga op zoek naar jouw persoonlijke waarheid en bedenk welke weg jij wilt bewandelen in in dit leven.

Tarot Kracht


ALGEMEEN

Op de kaart Kracht staat een vrouw die een leeuwenbek opent. De kaart Kracht word geregeerd door het sterrenbeeld Leeuw, dat staat voor eer, betrouwbaarheid eerlijkheid en doelgerichtheid. Deze kaart wijst duidelijk op herstel van een ziekte of andere problemen. Hij kan symbool staan voor een situatie waarop je dapper hebt of moet gaan reageren. Wanneer de tarot kaart Kracht naar boven komt tijdens een trekking dan betekend dat lichamelijke en geestelijke kracht.

Hij toont de moed die nodig is om laaghartig gedrag en haat te overwinnen. Hij laat zien dat u uw vijanden zult overwinnen. Wanneer er sprake is van een slechte gezondheid dan zal er snel verbetering optreden.


LIEFDE & RELATIE

Besteed vandaag minder aandacht aan je eigen behoeftes en meer aan de behoeften van jouw partner.


WERK & CARRIÈRE

Jij hebt een beslissing over jouw beroep lange tijd voor je uit weten te schuiven. Doe dit niet meer en hak die knoop door – je zult zien dat jij blij bent als het achter de rug is.


FINANCIËN

Wees lief voor jezelf. Negatieve gedachtes zorgen er anders voor dat jij verkeerde financiële beslissingen neemt.


FAMILIE & VRIENDEN

Het is een goed moment om op een liefdevolle en tactische manier aan een geliefde te laten weten hoe jij denkt over zijn of haar persoonlijke situatie.