Rad van Fortuin

Het draait nu geheel om Karma waardoor jij zult zaaien wat jij geoogst hebt.

Tarot Het Rad Van Fortuin


ALGEMEEN

Het rad van fortuin was een middeleeuws symbool van menselijke ijdelheid en wereldlijke macht. Het stamt nog uit het oude Griekenland. Traditionele spreuken die met deze tarot kaart in verband worden gebracht, hebben te maken met de afgebeelde dieren en het wiel zelf. Wanneer deze kaart naar voren komt in een tarot legging dan heeft dat een gunstige betekenis. Er komt een gunstige wending aan, het eindresultaat van vroegere handelingen en de werking van het noodlot die niemand helemaal kan bevatten.

Het toont ook het einde van huidige problemen en wellicht een aantal opvallende buitenkansjes. Als het wiel wordt omgekeerd dan komt duidelijk de betekenis van het gezegde “het leven is een loterij” naar voren.


LIEFDE & RELATIE

Besluit nu dat jij je niet langer vast wilt blijven klampen aan een relatie of vriendschap die niets meer op levert dan stress.


WERK & CARRIÈRE

Er komt een einde aan bepaalde werk gerelateerde situaties. Houdt je ogen geopend tot dat er betere kansen op jouw pad verschijnen.


FINANCIËN

Stort een beetje extra geld naar (of open een) spaarrekening. Hierdoor ben jij in de toekomst verzekerd van een appeltje voor de dorst.


FAMILIE & VRIENDEN

Het citaat “Zwijgen is goud waard” sluit precies aan in deze periode. Wanneer zwijgen niet lukt, probeer dan in ieder geval geen dingen te zeggen waar jij later spijt van zult krijgen.