Bekers Koningin

Jij voelt je nauw verbonden met de cyclus van leven en de dood. Doorga jij een crisis? Er is een vrouw die jouw hier door heen kan helpen. Omarm haar steun.

Tarot Bekers Koningin


ALGEMEEN

De kaart Bekers Koning staat symbool voor een gezellige vrouw die altijd op iedereen hartelijk overkomt. Het betreft een eerlijke vrouw die gewijd en trouw is aan de mensen van wie zou houdt. Zij is creatief, heeft een rijke fantasie een zal met veel passie haar werk uitvoeren. Kun jij wel wat hulp gebruiken? Deze vrouw zal er voor je zijn.


LIEFDE & RELATIE

Jouw partner heeft behoefte aan meer aandacht. Misschien is het een goed idee als jij vanavond je agenda vrij maakt voor een avond samen.


WERK & CARRIÈRE

Jouw collega zit er compleet doorheen. Probeer te laten zien dat jij hier niet alleen begrip maar ook aandacht voor vrij wilt maken. Jij kunt misschien net dat duwtje in de goede richting geven.


FINANCIËN

Besteed op dit moment geld aan het verwezenlijken van een droom. Gebruik je creatieve energie om iets meer welvaart in de wereld te brengen.


FAMILIE & VRIENDEN

Bel vandaag een vriend wanneer jij verbintenis zoekt. ‘Tijd doorgebracht met familie’ is altijd ‘tijd goed besteed’ dus investeer in deze relaties.