Bekers Page

Zorg ervoor dat jij je vanaf vandaag alleen nog maar omringd met de mensen die van jou houden.

Tarot Bekers Page


ALGEMEEN

De kaart bekers Page staat symbool voor een jonger persoon, of iemand met een jonge geest. Teder, zachtaardig, kunstzinnig maar zeker ook wijs. Als het een jongen betreft, dan heeft deze een sterk ontwikkelde vrouwelijke kant. Als het een meisje betreft dan is het vaak een ware wildebras. Deze persoon heeft liefde nodig en is emotioneel kwetsbaar.


LIEFDE & RELATIE

Jouw partner heeft behoefte aan bevestiging. Bevestig daarom vandaag (meer dan normaal) dat je veel van hem of haar houdt. Spreek ook oprecht je waardering voor hem of haar uit.


WERK & CARRIÈRE

Jij merkt ineens dat jouw werkstatus (of werkzaamheden) in positieve zin aan het veranderen zijn. Sta hier even bij stil en geniet van het moment rust welke jij hierdoor ervaart.


FINANCIËN

Pas op dat sentiment geen invloed krijgt op de besluiten die jij op financieel gebeid neemt. Wees nuchter, praktisch en alert wanneer jij genoodzaakt bent een besluit te nemen.


FAMILIE & VRIENDEN

De kans is groot dat een van jouw familie je op korte termijn zal kwetsen. Probeer je hierdoor niet op de kast te laten jagen en probeer hier boven te staan.