Bekers Vijf

Probeer vandaag kalm en rustig te blijven zodat jij morgen geen spijt hoeft te hebben over dingen die jij vandaag gezegd hebt.

Tarot Bekers Vijf


ALGEMEEN

Deze tarot kaart toont u het verlies van een relatie, verdriet, emotionaliteit of een minderwaardig zelfbeeld. Deze kaart kan somber lijken, maar biedt goede vooruitzichten. Gedane zaken nemen geen keer. Misschien wordt het tijd dat jij jouw geluk in een andere hoek moet gaan zoeken. De dingen zijn niet altijd zoals ze lijken. Kijk uit voor deceptie en desillusie.


LIEFDE & RELATIE

De gedachten en ideeën die jij over jouw partner of liefdesleven hebt gaan gebukt onder een laag van bitterheid. Probeer deze gedachten los te laten. De kans is groot dat jij er morgen heel anders tegen aan zult kijken.


WERK & CARRIÈRE

Jij moet op je werk een hele belangrijke keuze maken.  Je kunt kiezen om te te blijven, maar dan moet jij toch echt je best gaan doen. Of je gooit de handdoek in de ring en pakt je spullen.


FINANCIËN

Jij komt tot de ontdekking dat jij geld kwijt bent geraakt. Dit zou om een euro kunnen gaan die jij op straat bent verloren.  Maar het zou ook om een veel groter bedrag kunnen gaan, bijvoorbeeld omdat jij een verkeerde investering hebt gedaan.


FAMILIE & VRIENDEN

Maak tijd vrij om opnieuw in contact te komen met een vriend die altijd voor jou klaarstaat.