Tarot legging – Advies Voorouders

Deze Tarot legging voorziet jou van advies. Advies welke is doorgegeven door jouw voorouders. Deze legging/spread was onderdeel van ons bericht over Halloween. Omdat wij na dit bericht veel enthousiaste reacties over deze legging ontvingen leek het ons een goed idee om de legging aan onze gratis Tarot leggingen toe te voegen.

Halloween is immers bij uitstek een goed moment om contact te maken met jouw voorouders. Maar, dat gezegd hebbende, door het jaar heen zijn er vast meer dagen waarop jij wel wat voorouderlijk advies kunt gebruiken.

Maak je hoofd leeg en kom tot rust

Voordat jij begint met deze (of eigenlijk iedere) tarotlegging is het goed om als eerst een rustige plaats op te zoeken waar jij niet gestoord kunt worden.

Vergeet zeker niet je mobiele telefoon uit of op stil te zetten. Heb jij nog een huistelefoon? Vergeet dan niet om ook hier de stekker uit te trekken. Kom vervolgens even tot rust, sluit je ogen, en probeer bewust even je hoofd leeg te maken. Ben jij rustig en ontspannen? En sta jij open om advies te ontvangen van jouw voorouders te ontvangen? Dan is het tijd geworden om de kaarten te schudden.

Tarot – Advies Voorouders

  • De eerste stap: Neem een getal in gedachte tussen de 1 en 25 en onthoudt dit getal goed.
  • Stap twee: Druk nu net zo vaak op de knop “schud de kaarten” totdat jij het cijfer uit stap een hebt bereikt.

Zijn de kaarten geschud? Klik dan: 

  • 1x op alle 7 Tarot kaarten zodat de afbeeldingen zichtbaar worden – of gebruik de knop “keer alle kaarten”.
  • Laat vervolgens deze afbeeldingen even op je inwerken.
  • Klik daarna nogmaals 1x op de iedere kaart zodat hun boodschap zichtbaar wordt.

Schud de kaarten
Keer alle kaarten

De Geliefden
De tarot kaart van de Geliefden is natuurlijk allereerst volledig gericht op de liefde en alles wat daar mee samen valt. Zonder twijfel is dit een van de helderste kaarten van het tarot deck.

Lees de volledige betekenis van deze kaart in een nieuw venster.

Staven Tien
Het met agressie na jagen van je doelen zal jou in conflict brengen met een leidinggevende. Jij zult iets rustiger aan moeten doen, en wellicht een originelere benadering moeten bedenken voordat je jouw doelen kunt bereiken.

Lees de volledige betekenis van deze kaart in een nieuw venster.

Zwaarden Acht
Roddels hangen op dit moment in de lucht volgens de Zwaarden Acht kaart. Wees niet te moeilijk naar andere mensen toe, op die manier zal het contact met hen makkelijker worden.

Lees de volledige betekenis van deze kaart in een nieuw venster.

De Magier
De kaart van de Magiër verteld ons dat wij alle krachten moeten gebruiken die wij in het leven hebben gekregen. De Magiër zelf twijfelt niet aan zijn krachten, hij is de baas over zijn krachten en zijn gedachten.

Lees de volledige betekenis van deze kaart in een nieuw venster.

Bekers Koningin
De kaart Bekers Koningin staat symbool voor een gezellige vrouw die altijd op iedereen hartelijk overkomt. Het betreft een eerlijke vrouw die gewijd en trouw is aan de mensen van wie zou houdt. Zij is creatief, heeft een rijke fantasie een zal met veel passie haar werk uitvoeren.

Lees de volledige betekenis van deze kaart in een nieuw venster.

Staven Aas
Alle azen duiden op een nieuw begin; wat betreft de staven aas is dit meestal gerelateerd aan werk. Nu is het moment om jou CV rond te sturen, of een nieuwe onderneming te beginnen.

Lees de volledige betekenis van deze kaart in een nieuw venster.

Pentagrammen Zeven
Pentagrammen zeven staat voor een harde werker, maar je hebt (wellicht onterecht) het gevoel dat je er niets mee opschiet. Jij hebt op dit moment veel geduld nodig. Lange termijn plannen zullen verwezenlijkt worden, maar dit kost tijd.

Lees de volledige betekenis van deze kaart in een nieuw venster.


De betekenis en positie van de kaarten:

Tarot kaart één is de kaart van verering:

De eerste tarotkaart representeert verering, en specifiek het vereren van jouw voorouders. De kaart laat zien hoe jij jouw eer kunt bewijzen aan je voorouders.

Niet iedere kaart zal direct een even helder beeld laten zien, maar wees gerust, jouw voorouders kennen jouw intentie dus je kunt het nooit verkeerd doen.

Tarot kaart twee laat zien wat er schuilt in het donker:

Deze kaart laat zien welke eigenschap jij liever verbergt. Deze eigenschap hoort bij jouw schaduwzijde en kan, volgens jou, het daglicht eigenlijk niet verdragen. Deze donkere karaktertrek negeer jij normaal liever maar het heeft nu jouw aandacht nodig.

De derde Tarotkaart laat zien hoe jij het licht kunt laten schijnen:

Deze kaart laat zien hoe jij, door het benutten van jouw positieve eigenschappen, een lichtpunt kunt zijn in het leven van anderen.

Kaart vier is de Tarotkaart van het los laten:

Wat kun jij in je leven beter los laten? Denk hierbij niet alleen aan negatieve gevoelens of een nare situatie. Soms is iets neutraals of positief loslaten de weg naar groei.

Tarot kaart vijf zegt ‘Geef niet op maar houdt het vast:

Deze kaart zegt iets over jouw dromen en doelen. Deze dromen/doelen lijken niet langer haalbaar of zinvol en je wilt ze het liefst opgegeven.

Misschien logisch maar toch kun jij ze het beste na blijven streven. Zwaar of niet, op de lange termijn zorgt het bereiken van deze doelen juist tot geluk en succes.

Kaart zes is de ‘Hocus-Pocus’ kaart:

Deze kaart toont wat jij niet ziet, niet helder ziet of niet wilt zien. Het advies van jouw voorouders is echter om toch je ogen te openen en het echt te zien.

Tarotkaart zeven is de focus kaart:

Deze kaart laat zien welk aspect(en) van je leven jouw volledige aandacht, energie en motivatie verdienen.


Ben jij benieuwd welke advies jouw voorouders nog meer voor jou hebben? Dan zou jij hierbij hulp kunnen vragen aan een medium. Dagelijks zijn er meerdere mediums op onze paralijn aanwezig die jouw hier graag mee op weg willen helpen.