Tarot winter legging

Tarot winter legging

Tarot winter legging: Stap binnen in de betoverende wereld van de winter met onze speciaal ontworpen tarot winter legging, waarin de magie van het seizoen onthuld wordt door negen krachtige kaarten. Als de koude wind buiten giert en de sneeuwvlokken zachtjes neerdalen, biedt deze legging inzicht in de verborgen lagen van je winterervaring.

Laat de tarotkaarten je leiden door de winterse landschappen van emoties, uitdagingen en verrassingen, en ontdek welke wijsheid het seizoen voor jou in petto heeft. Bereid je voor op een reis door de winterse magie, waar elke kaart een verhaal vertelt en de donkere nachten verlicht worden door de kaarsen van wijsheid en zelfontdekking.

“Neem een moment om je te concentreren.”

Voordat jij begint aan deze Tarot winter legging is het goed om je eerst een moment te concentreren op de legging. Adem vervolgens diep in en uit, en verbind je met de energie van de winter.

Laat nu je intuïtie ontwaken en laat de tarotkaarten je begeleiden in de diepten van de winter. Verken de betekenis van de oogst die je hebt binnengehaald, de veranderingen die zich in stilte voltrekken, en de koers die je vaart.

Ontdek hoe je jezelf kunt voorbereiden op de komende wintermaanden, terwijl de kaarten fluisteren over de lessen die verscholen liggen in de koude stilte van het seizoen. Laat de magie van de winterse tarot je leiden naar inzichten over je pad, je groei en de warmte die je kunt vinden te midden van de winterse kou.

Tarot – Winter legging

  • De eerste stap: Neem een getal in gedachte tussen de 1 en 25 en onthoudt dit getal goed.
  • Stap twee: Neemt een paar minuten de tijd voor jezelf. Maak je hoofd leeg en sluit je even af van de buiten wereld. Zet vooral ook je telefoon eventjes op stil.
  • Stap drie: Concentreer jezelf nu zo goed mogelijk op de vraag die jij aan de kaarten wilt stellen.
  • Stap vier: Welk cijfer had jij gekozen bij stap een? Druk nu net zo vaak op de knop “schud de kaarten” totdat jij dit cijfer bereikt hebt.

Zijn de kaarten geschud? Klik dan: 

  • 1x op de alle 9 Tarot kaarten zodat de afbeeldingen zichtbaar worden – of gebruik de knop “keer alle kaarten”.
  • Laat vervolgens deze afbeeldingen even op je inwerken.
  • Klik daarna nogmaals 1x op de iedere kaart zodat hun boodschap zichtbaar wordt.

Schud de kaarten
Keer alle kaarten

Kracht
Op de kaart Kracht staat een vrouw die een leeuwenbek opent. De kaart Kracht word geregeerd door het sterrenbeeld Leeuw, dat staat voor eer, betrouwbaarheid eerlijkheid en doelgerichtheid.

Lees de volledige betekenis van deze kaart in een nieuw venster.

Staven Negen
Staven negen staat voor zelfvertrouwen, stabiliteit en kracht. In tijden van stress toont Staven negen dat het allemaal beter zal gaan worden. Vecht voor de dingen waar je in gelooft. Jouw projecten lopen op zijn eind en de rust zal spoedig wederkeren.

Lees de volledige betekenis van deze kaart in een nieuw venster.

Staven Page
Jij bent een echte reiziger. Iemand met een buigzaam en ijverig karakter. Je bent zeer enthousiast en kan hyperactief overkomen (of dit wellicht gewoon zijn). Jij kan jezelf ergens volledig instorten, maar ook de neiging hebben snel verveeld te te raken.

Lees de volledige betekenis van deze kaart in een nieuw venster.

Zwaarden Vijf
De strijd is verloren en conflicten werken in jouw nadeel volgens de kaart zwaarden vijf. Jij zult het zinkende schip moeten verlaten en opnieuw moeten beginnen.

Lees de volledige betekenis van deze kaart in een nieuw venster.

Het Rad Van Fortuin
Het rad van fortuin was een middeleeuws symbool van menselijke ijdelheid en wereldlijke macht. Het stamt nog uit het oude Griekenland. Traditionele spreuken die met deze tarot kaart in verband worden gebracht, hebben te maken met de afgebeelde dieren en het wiel zelf.

Lees de volledige betekenis van deze kaart in een nieuw venster.

Bekers Page
De kaart bekers Page staat symbool voor een jonger persoon, of iemand met een jonge geest. Teder, zachtaardig, kunstzinnig maar zeker ook wijs. Als het een jongen betreft, dan heeft deze een sterk ontwikkelde vrouwelijke kant.

Lees de volledige betekenis van deze kaart in een nieuw venster.

De Kluizenaar
In het hectische en haastige leven van vandaag de dag zouden wij er allemaal (af en toe) goed aan doen om te zijn zoals de Kluizenaar. Hij neemt iedere stap bewust. Zijn idee is dat iedere kleine stap een stukje is van de lange weg die zijn levenspad omvat.

Lees de volledige betekenis van deze kaart in een nieuw venster.

Zwaarden Drie
Zwaarden drie geeft aan dat een relatie pijnlijk zal eindigen. Het probleem waar jij onder leed is nu weg gegaan. Deze kaart kan ook duiden op een driehoeksverhouding. Liefdesverdriet is voor alle partijen onvermijdelijk.

Lees de volledige betekenis van deze kaart in een nieuw venster.

Bekers Negen
Deze kaart staat voor sociale ontmoetingsplaatsen, goede gezondheid, tevredenheid en populariteit. Tevens staat hij voor een goed sociaal leven, feesten, goede vrienden en plezier. Interactie met andere mensen schenken je veel voldoening.

Lees de volledige betekenis van deze kaart in een nieuw venster.


De betekenis en positie van de kaarten:

Tarot kaart één – De sneeuwvlok (algemene sfeer van de legging):

Deze kaart vertegenwoordigt de algemene energie en sfeer van je winter. Het stelt je ook de vraag “Wat brengt deze periode jou?”

Tarot kaart twee – De ijsberg (innerlijke emoties):
Deze kaart geeft laat zijn welke diepgewortelde emoties deze winter in je naar boven brengen.
Tarot kaart drie – De vuurplaats (warmte en troost):

Deze kaart symboliseert allereerst welk aspect van je leven je warmte en troost brengt in de koude wintermaanden.

Tarot kaart vier – Winterlandschap (uitdagingen):

Deze kaart laat zien welk aspect van je leven je warmte en troost bieden tijdens de koude wintermaanden.

Tarot kaart vijf – De sneeuwschep (waar je stevig op kunt vertrouwen):

Deze kaart vertegenwoordigt wat jij in jouw leven aan de kant moet schuiven en/of los moet laten om deze winterperiode goed door te komen.

Tarot kaart zes – De kerstboom (verassingen en geschenken):

Deze kaart toont welke positieve verrassingen en geschenken je kunt verwachten tijdens deze winter.

Tarot kaart zeven – De wanten (bescherming):

Deze kaart symboliseert hoe jij jezelf het beste kunt beschermen tegen negatieve invloeden of energieën deze winter.

Tarot kaart acht – De winterzonnewende (spirituele groei):

Wat is de spirituele les of groei die je tijdens deze winter zult ervaren? Deze Tarot kaart maakt dat inzichtelijk.

Tot slot kaart nummer negen – Het sneeuwpad (vooruitzichten voor het nieuwe jaar:):

Tarot kaart nummer negen biedt tot slot inzicht over wat het nieuwe jaar je brengt. Deze kaart laat daarnaast zien welke stappen jij kunt nemen om een frisse start te maken in het nieuwe jaar.


Ben jij benieuwd welke inzichten de Tarot jouw nog meer kan geven? Dan zou jij hierbij hulp kunnen vragen bij een Tarotist of Medium. Dagelijks zijn er meerdere tarotisten op onze paralijn aanwezig die jouw hier graag verder mee op weg willen helpen.