Tarot winter legging

Tarot winter legging

Tarot winter legging: Stap binnen in de betoverende wereld van de winter met onze speciaal ontworpen tarot winter legging, waarin de magie van het seizoen onthuld wordt door negen krachtige kaarten. Als de koude wind buiten giert en de sneeuwvlokken zachtjes neerdalen, biedt deze legging inzicht in de verborgen lagen van je winterervaring.

Laat de tarotkaarten je leiden door de winterse landschappen van emoties, uitdagingen en verrassingen, en ontdek welke wijsheid het seizoen voor jou in petto heeft. Bereid je voor op een reis door de winterse magie, waar elke kaart een verhaal vertelt en de donkere nachten verlicht worden door de kaarsen van wijsheid en zelfontdekking.

“Neem een moment om je te concentreren.”

Voordat jij begint aan deze Tarot winter legging is het goed om je eerst een moment te concentreren op de legging. Adem vervolgens diep in en uit, en verbind je met de energie van de winter.

Laat nu je intuïtie ontwaken en laat de tarotkaarten je begeleiden in de diepten van de winter. Verken de betekenis van de oogst die je hebt binnengehaald, de veranderingen die zich in stilte voltrekken, en de koers die je vaart.

Ontdek hoe je jezelf kunt voorbereiden op de komende wintermaanden, terwijl de kaarten fluisteren over de lessen die verscholen liggen in de koude stilte van het seizoen. Laat de magie van de winterse tarot je leiden naar inzichten over je pad, je groei en de warmte die je kunt vinden te midden van de winterse kou.

Tarot – Winter legging

  • De eerste stap: Neem een getal in gedachte tussen de 1 en 25 en onthoudt dit getal goed.
  • Stap twee: Neemt een paar minuten de tijd voor jezelf. Maak je hoofd leeg en sluit je even af van de buiten wereld. Zet vooral ook je telefoon eventjes op stil.
  • Stap drie: Concentreer jezelf nu zo goed mogelijk op de vraag die jij aan de kaarten wilt stellen.
  • Stap vier: Welk cijfer had jij gekozen bij stap een? Druk nu net zo vaak op de knop “schud de kaarten” totdat jij dit cijfer bereikt hebt.

Zijn de kaarten geschud? Klik dan: 

  • 1x op de alle 9 Tarot kaarten zodat de afbeeldingen zichtbaar worden – of gebruik de knop “keer alle kaarten”.
  • Laat vervolgens deze afbeeldingen even op je inwerken.
  • Klik daarna nogmaals 1x op de iedere kaart zodat hun boodschap zichtbaar wordt.

Schud de kaarten
Keer alle kaarten

De Zegewagen
Sluit je ogen en ga in gedachten terug naar de tijd dat strijdwagens de ultieme vorm van vervoer waren. Bedenk hoeveel vaardigheid, balans, focus, en gedrevenheid er nodig was om een strijdwagen in bedwang te houden.

Lees de volledige betekenis van deze kaart in een nieuw venster.

De Maan
Wij zien de maan als onze ongrijpbare gids, die ons leidt door alle afleidingen die het leven ons brengt. Wanneer deze tarotkaart naar voren komt tijdens een lezing, duidt dit er vaak op dat jij verscheurt wordt door allerlei invloeden van buiten af.

Lees de volledige betekenis van deze kaart in een nieuw venster.

Zwaarden Zes
Om jouw doelen te bereiken zul jij deze doelen en de weg erna toe goed moeten begrijpen. Om jouw doelen te halen zul jij vaker ‘nee’ moeten zeggen tegen anderen, zelfs wanneer jij weet dat dit je niet makkelijk af gaat. Zwaarden zes staat tevens voor reizen.

Lees de volledige betekenis van deze kaart in een nieuw venster.

De Toren
De toren is een symbool van veiligheid. In het geval van deze toren was hij achteraf gezien toch niet zo veilig als de bewoners hadden gedacht. De bouwers en bewoners stelden teveel vertrouwen in de dikke muren.

Lees de volledige betekenis van deze kaart in een nieuw venster.

Pentagrammen Page
Pentagrammen Page staat voor een gewetensvol jong persoon. Hij of zij zal weinig tot geen geld bezitten, maar dit zal in de toekomst zeer waarschijnlijk veranderen. Het is hoogstwaarschijnlijk dat het hier om een student zal gaan.

Lees de volledige betekenis van deze kaart in een nieuw venster.

Kracht
Op de kaart Kracht staat een vrouw die een leeuwenbek opent. De kaart Kracht word geregeerd door het sterrenbeeld Leeuw, dat staat voor eer, betrouwbaarheid eerlijkheid en doelgerichtheid.

Lees de volledige betekenis van deze kaart in een nieuw venster.

Bekers Zeven
De waarheid zal snel aan het licht gaan komen. Reageer aardig en vooral kalm. Dit is niet het moment om je geduld te verliezen. Bekijk jouw lopende zaken nog eens opnieuw en besluit wat er nu nog wel of niet belangrijk voor je is.

Lees de volledige betekenis van deze kaart in een nieuw venster.

Pentagrammen Vijf
Pentagrammen vijf voorspelt dat; “Jouw harde werken en de devotie voor anderen blijkt niet het resultaat op te leveren zoals jij dit van te voren had verwacht”. Wees duidelijk naar de mensen om je heen en wat jij van hen verwacht.

Lees de volledige betekenis van deze kaart in een nieuw venster.

Zwaarden Page
Deze tarot kaart staat voor een welbespraakt en intelligente jongen of meisje. Jij bent zeer leergierig en in staat om je situatie volledig naar jouw hand te zetten. De Zwaarden Page staat tevens voor nieuws, nieuwe contacten en roddels.

Lees de volledige betekenis van deze kaart in een nieuw venster.


De betekenis en positie van de kaarten:

Tarot kaart één – De sneeuwvlok (algemene sfeer van de legging):

Deze kaart vertegenwoordigt de algemene energie en sfeer van je winter. Het stelt je ook de vraag “Wat brengt deze periode jou?”

Tarot kaart twee – De ijsberg (innerlijke emoties):
Deze kaart geeft laat zijn welke diepgewortelde emoties deze winter in je naar boven brengen.
Tarot kaart drie – De vuurplaats (warmte en troost):

Deze kaart symboliseert allereerst welk aspect van je leven je warmte en troost brengt in de koude wintermaanden.

Tarot kaart vier – Winterlandschap (uitdagingen):

Deze kaart laat zien welk aspect van je leven je warmte en troost bieden tijdens de koude wintermaanden.

Tarot kaart vijf – De sneeuwschep (waar je stevig op kunt vertrouwen):

Deze kaart vertegenwoordigt wat jij in jouw leven aan de kant moet schuiven en/of los moet laten om deze winterperiode goed door te komen.

Tarot kaart zes – De kerstboom (verassingen en geschenken):

Deze kaart toont welke positieve verrassingen en geschenken je kunt verwachten tijdens deze winter.

Tarot kaart zeven – De wanten (bescherming):

Deze kaart symboliseert hoe jij jezelf het beste kunt beschermen tegen negatieve invloeden of energieën deze winter.

Tarot kaart acht – De winterzonnewende (spirituele groei):

Wat is de spirituele les of groei die je tijdens deze winter zult ervaren? Deze Tarot kaart maakt dat inzichtelijk.

Tot slot kaart nummer negen – Het sneeuwpad (vooruitzichten voor het nieuwe jaar:):

Tarot kaart nummer negen biedt tot slot inzicht over wat het nieuwe jaar je brengt. Deze kaart laat daarnaast zien welke stappen jij kunt nemen om een frisse start te maken in het nieuwe jaar.


Ben jij benieuwd welke inzichten de Tarot jouw nog meer kan geven? Dan zou jij hierbij hulp kunnen vragen bij een Tarotist of Medium. Dagelijks zijn er meerdere tarotisten op onze paralijn aanwezig die jouw hier graag verder mee op weg willen helpen.