Tarot zomer legging

Tarot lente legging.

Tarot zomer legging: De zomer, met zijn warmte en overvloed, brengt een levendige energie en kansen voor groei en vervulling. In dit bericht vindt je een Tarot legging die specifiek is ontworpen om deze zomerse energie te omarmen en te benutten.

“Streef naar persoonlijke groei en vreugde.”

De kaarten onthullen boodschappen en inzichten die je kunnen helpen jezelf te verbinden met je innerlijke kracht. Daarnaast helpen ze je om doelen te stellen en te streven naar persoonlijke groei en vreugde.

Door te luisteren naar de symbolen en wijsheid van de Tarot, kun je bewust je weg vinden en genieten van de magische mogelijkheden die de zomer te bieden heeft.

Ontdek de betekenis van elke kaart uit deze Tarot zomer legging en laat je leiden door de zomerse energie die je naar nieuwe hoogten van vreugde en vervulling kan brengen.

Tarot – Zomer legging

  • De eerste stap: Neem een getal in gedachte tussen de 1 en 25 en onthoudt dit getal goed.
  • Stap twee: Neemt een paar minuten de tijd voor jezelf. Maak je hoofd leeg en sluit je even af van de buiten wereld. Zet vooral ook je telefoon eventjes op stil.
  • Stap drie: Concentreer jezelf nu zo goed mogelijk op de vraag die jij aan de kaarten wilt stellen.
  • Stap vier: Welk cijfer had jij gekozen bij stap een? Druk nu net zo vaak op de knop “schud de kaarten” totdat jij dit cijfer bereikt hebt.

Zijn de kaarten geschud? Klik dan: 

  • 1x op de alle 9 Tarot kaarten zodat de afbeeldingen zichtbaar worden – of gebruik de knop “keer alle kaarten”.
  • Laat vervolgens deze afbeeldingen even op je inwerken.
  • Klik daarna nogmaals 1x op de iedere kaart zodat hun boodschap zichtbaar wordt.

Schud de kaarten
Keer alle kaarten

Bekers Koning
De kaart Bekers Koning staat symbool voor een gezellige, liefhebbende en gevoelige man. Deze man is intelligent en heeft een sterke intuïtie. Hij is trouw, en net als bij de bekers koningin is hij iemand die zijn leven wijdt aan de mensen die hem dierbaar zijn.

Lees de volledige betekenis van deze kaart in een nieuw venster.

Pentagrammen Drie
ij zult gebruik gaan of kunnen maken van al je vaardigheden en talenten volgens de kaart pentagrammen drie. Deze skills zullen jou in de toekomst winst opleveren. Let op, samen met deze winst komt bewondering maar ook afgunst van anderen om de hoek kijken.

Lees de volledige betekenis van deze kaart in een nieuw venster.

De Hierophant
De Hiërofant is een lastige kaart om te interpreteren omdat hij veel verschillende lagen van betekenis heeft tegelijkertijd. Ten eerste is hij historisch gezien iemand die van kinds af aan zijn leven heeft gewijd aan een of meerdere takken van georganiseerde religie.

Lees de volledige betekenis van deze kaart in een nieuw venster.

De Kluizenaar
In het hectische en haastige leven van vandaag de dag zouden wij er allemaal (af en toe) goed aan doen om te zijn zoals de Kluizenaar. Hij neemt iedere stap bewust. Zijn idee is dat iedere kleine stap een stukje is van de lange weg die zijn levenspad omvat.

Lees de volledige betekenis van deze kaart in een nieuw venster.

Staven Aas
Alle azen duiden op een nieuw begin; wat betreft de staven aas is dit meestal gerelateerd aan werk. Nu is het moment om jou CV rond te sturen, of een nieuwe onderneming te beginnen.

Lees de volledige betekenis van deze kaart in een nieuw venster.

Staven Negen
Staven negen staat voor zelfvertrouwen, stabiliteit en kracht. In tijden van stress toont Staven negen dat het allemaal beter zal gaan worden. Vecht voor de dingen waar je in gelooft. Jouw projecten lopen op zijn eind en de rust zal spoedig wederkeren.

Lees de volledige betekenis van deze kaart in een nieuw venster.

Staven Twee
Een succesvol partnerschap wordt vaak getoond door staven twee. Wees een gewillige luisteraar. Als je weet wat anderen nodig hebben dan geeft jou dat een voorsprong. Hulp is onderweg, al weet je misschien zeker dat jij het wel alleen afkunt.

Lees de volledige betekenis van deze kaart in een nieuw venster.

Kracht
Op de kaart Kracht staat een vrouw die een leeuwenbek opent. De kaart Kracht word geregeerd door het sterrenbeeld Leeuw, dat staat voor eer, betrouwbaarheid eerlijkheid en doelgerichtheid.

Lees de volledige betekenis van deze kaart in een nieuw venster.

Pentagrammen Page
Pentagrammen Page staat voor een gewetensvol jong persoon. Hij of zij zal weinig tot geen geld bezitten, maar dit zal in de toekomst zeer waarschijnlijk veranderen. Het is hoogstwaarschijnlijk dat het hier om een student zal gaan.

Lees de volledige betekenis van deze kaart in een nieuw venster.


De betekenis en positie van de kaarten:

Tarot kaart één – De zon:

Deze kaart vertegenwoordigt de energie en vitaliteit van de zomer. Wat brengt vreugde en enthousiasme in jouw leven tijdens deze zomerperiode? Waar haal je energie uit?

Kaart twee – De golven:

Deze kaart vertegenwoordigt de emotionele stromingen en groei in deze zomerperiode. Welke emoties spelen een belangrijke rol en hoe kan je ze in evenwicht brengen?

Tarot kaart drie – Kompas:

Deze kaart vertegenwoordigt de richting en het doel dat je wilt nastreven tijdens deze zomerperiode. Wat zijn jouw belangrijkste doelen en welke stappen moet je nemen om ze te bereiken?

Kaart vier – De schelp:

Deze Tarot kaart vertegenwoordigt de innerlijke wijsheid en intuïtie die je kunt raadplegen in deze zomerperiode. Welke boodschappen en inzichten worden je gegeven en hoe kan je ze gebruiken om jezelf te leiden?

De vijfde kaart – De bloeiende bloem:

Deze kaart vertegenwoordigt wat er tot bloei komt in jouw leven tijdens deze zomerperiode. Welke aspecten van jezelf, relaties of projecten komen tot volle bloei? Waar liggen jouw kansen en mogelijkheden?

Kaart nummer zes – De vlinder:

Deze kaart vertegenwoordigt transformatie en groei tijdens deze zomerperiode. Welke gebieden in jouw leven hebben behoefte aan verandering en groei? Welke oude patronen moeten worden losgelaten om te kunnen transformeren?

De zevende Tarot kaart – De sterren:

Deze kaart vertegenwoordigt hoop, inspiratie en het vertrouwen in het universum tijdens deze zomerperiode. Welke dromen en wensen koester je en hoe kan je ze manifesteren?

Tarot kaart nummer acht – De vuurtoren:

Deze kaart vertegenwoordigt de leiding en richting die je nodig hebt tijdens deze zomerperiode. Welke gidsen, mentoren of bronnen van inspiratie kunnen je helpen om je koers te bepalen?

Tot slot kaart nummer negen – Vreugde:

Deze kaart vertegenwoordigt de vreugde en dankbaarheid die je mag ervaren tijdens deze zomerperiode. Waar ben je dankbaar voor en hoe kan je bewust vreugdevolle momenten creëren?


Ben jij benieuwd welke inzichten de Tarot jouw nog meer kan geven? Dan zou jij hierbij hulp kunnen vragen bij een Tarotist of Medium. Dagelijks zijn er meerdere tarotisten op onze paralijn aanwezig die jouw hier graag verder mee op weg willen helpen.