Tarot zomer legging

Tarot lente legging.

Tarot zomer legging: De zomer, met zijn warmte en overvloed, brengt een levendige energie en kansen voor groei en vervulling. In dit bericht vindt je een Tarot legging die specifiek is ontworpen om deze zomerse energie te omarmen en te benutten.

“Streef naar persoonlijke groei en vreugde.”

De kaarten onthullen boodschappen en inzichten die je kunnen helpen jezelf te verbinden met je innerlijke kracht. Daarnaast helpen ze je om doelen te stellen en te streven naar persoonlijke groei en vreugde.

Door te luisteren naar de symbolen en wijsheid van de Tarot, kun je bewust je weg vinden en genieten van de magische mogelijkheden die de zomer te bieden heeft.

Ontdek de betekenis van elke kaart uit deze Tarot zomer legging en laat je leiden door de zomerse energie die je naar nieuwe hoogten van vreugde en vervulling kan brengen.

Tarot – Zomer legging

  • De eerste stap: Neem een getal in gedachte tussen de 1 en 25 en onthoudt dit getal goed.
  • Stap twee: Neemt een paar minuten de tijd voor jezelf. Maak je hoofd leeg en sluit je even af van de buiten wereld. Zet vooral ook je telefoon eventjes op stil.
  • Stap drie: Concentreer jezelf nu zo goed mogelijk op de vraag die jij aan de kaarten wilt stellen.
  • Stap vier: Welk cijfer had jij gekozen bij stap een? Druk nu net zo vaak op de knop “schud de kaarten” totdat jij dit cijfer bereikt hebt.

Zijn de kaarten geschud? Klik dan: 

  • 1x op de alle 9 Tarot kaarten zodat de afbeeldingen zichtbaar worden – of gebruik de knop “keer alle kaarten”.
  • Laat vervolgens deze afbeeldingen even op je inwerken.
  • Klik daarna nogmaals 1x op de iedere kaart zodat hun boodschap zichtbaar wordt.

Schud de kaarten
Keer alle kaarten

Pentagrammen Vier
Pentagrammen vier staat in het teken van materiële stabiliteit en het vasthouden aan zekerheden en bezittingen. Je kunt het geld wat je op je bankrekening hebt staan beter nog even onaangeroerd laten totdat je een goede bestemming hebt gevonden.

Lees de volledige betekenis van deze kaart in een nieuw venster.

Staven Zeven
Staven zeven toont een moeilijke tijd met waarschijnlijk veel tegenslagen. Vecht voor jezelf en houdt de moed er in. Jij zult standvastig en zelfverzekerd ten ijs moeten komen, op die manier ga je het zeker overwinnen.

Lees de volledige betekenis van deze kaart in een nieuw venster.

Staven Negen
Staven negen staat voor zelfvertrouwen, stabiliteit en kracht. In tijden van stress toont Staven negen dat het allemaal beter zal gaan worden. Vecht voor de dingen waar je in gelooft. Jouw projecten lopen op zijn eind en de rust zal spoedig wederkeren.

Lees de volledige betekenis van deze kaart in een nieuw venster.

De Keizer
De Keizer is het vader figuur binnen tarot. De betekenissen verbonden aan deze kaart gaan over advies, wijsheid, autoriteit, en aarden. Neem een moment om de kaart van de Keizer te observeren.

Lees de volledige betekenis van deze kaart in een nieuw venster.

De Zegewagen
Sluit je ogen en ga in gedachten terug naar de tijd dat strijdwagens de ultieme vorm van vervoer waren. Bedenk hoeveel vaardigheid, balans, focus, en gedrevenheid er nodig was om een strijdwagen in bedwang te houden.

Lees de volledige betekenis van deze kaart in een nieuw venster.

De Magier
De kaart van de Magiër verteld ons dat wij alle krachten moeten gebruiken die wij in het leven hebben gekregen. De Magiër zelf twijfelt niet aan zijn krachten, hij is de baas over zijn krachten en zijn gedachten.

Lees de volledige betekenis van deze kaart in een nieuw venster.

Staven Vier
Je sociale leven komt meer naar de voorgrond. Zorg dat jij niet vastgeroest raakt in oude gewoontes. Wanneer je beren op de weg begint te zien, is het tijd om even stil te staan. Misschien zie je dan kansen om de beren zonder kleerscheuren te vermijden.

Lees de volledige betekenis van deze kaart in een nieuw venster.

Pentagrammen Zes
https://tijdvoorspiritualiteit.com/tarot/grote-arcana/de-maan/

Lees de volledige betekenis van deze kaart in een nieuw venster.

De Geliefden
De tarot kaart van de Geliefden is natuurlijk allereerst volledig gericht op de liefde en alles wat daar mee samen valt. Zonder twijfel is dit een van de helderste kaarten van het tarot deck.

Lees de volledige betekenis van deze kaart in een nieuw venster.


De betekenis en positie van de kaarten:

Tarot kaart één – De zon:

Deze kaart vertegenwoordigt de energie en vitaliteit van de zomer. Wat brengt vreugde en enthousiasme in jouw leven tijdens deze zomerperiode? Waar haal je energie uit?

Kaart twee – De golven:

Deze kaart vertegenwoordigt de emotionele stromingen en groei in deze zomerperiode. Welke emoties spelen een belangrijke rol en hoe kan je ze in evenwicht brengen?

Tarot kaart drie – Kompas:

Deze kaart vertegenwoordigt de richting en het doel dat je wilt nastreven tijdens deze zomerperiode. Wat zijn jouw belangrijkste doelen en welke stappen moet je nemen om ze te bereiken?

Kaart vier – De schelp:

Deze Tarot kaart vertegenwoordigt de innerlijke wijsheid en intuïtie die je kunt raadplegen in deze zomerperiode. Welke boodschappen en inzichten worden je gegeven en hoe kan je ze gebruiken om jezelf te leiden?

De vijfde kaart – De bloeiende bloem:

Deze kaart vertegenwoordigt wat er tot bloei komt in jouw leven tijdens deze zomerperiode. Welke aspecten van jezelf, relaties of projecten komen tot volle bloei? Waar liggen jouw kansen en mogelijkheden?

Kaart nummer zes – De vlinder:

Deze kaart vertegenwoordigt transformatie en groei tijdens deze zomerperiode. Welke gebieden in jouw leven hebben behoefte aan verandering en groei? Welke oude patronen moeten worden losgelaten om te kunnen transformeren?

De zevende Tarot kaart – De sterren:

Deze kaart vertegenwoordigt hoop, inspiratie en het vertrouwen in het universum tijdens deze zomerperiode. Welke dromen en wensen koester je en hoe kan je ze manifesteren?

Tarot kaart nummer acht – De vuurtoren:

Deze kaart vertegenwoordigt de leiding en richting die je nodig hebt tijdens deze zomerperiode. Welke gidsen, mentoren of bronnen van inspiratie kunnen je helpen om je koers te bepalen?

Tot slot kaart nummer negen – Vreugde:

Deze kaart vertegenwoordigt de vreugde en dankbaarheid die je mag ervaren tijdens deze zomerperiode. Waar ben je dankbaar voor en hoe kan je bewust vreugdevolle momenten creëren?


Ben jij benieuwd welke inzichten de Tarot jouw nog meer kan geven? Dan zou jij hierbij hulp kunnen vragen bij een Tarotist of Medium. Dagelijks zijn er meerdere tarotisten op onze paralijn aanwezig die jouw hier graag verder mee op weg willen helpen.