Waarzeggen met speelkaarten: Harten Tien

Harten tien voorspelt dat een liefdewens in vervulling gaat.

Harten Tien - Waarzeggen met speelkaarten
KERNWOORDEN

  • Geluk
  • Huwelijk
  • Barmhartigheid
TIJD – PERIODE – SEIZOEN

  • De Zomer
  • 31 juli, 29 aug, 27  sept,
  • 25 okt, 23 nov. en 21 dec.
Betekenis van de Harten Tien bij het voorspellen van de toekomst:

Harten tien staat net als de harten negen voor een wens die in vervulling gaat. Waar het onderwerp van de wens bij harten negen van alles ‘kan’ zijn, staat het onderwerp bij deze kaart vast. Harten tien staat namelijk alleen symbool voor wensen binnen de relationele sfeer.

Zo voorspelt deze kaart bijvoorbeeld wel dat jouw huwelijkswensen uit zullen komen, maar bijvoorbeeld niet dat jij op korte termijn je droomhuis zult bewonen.

Een oudere betekenis van deze kaart is die van de kerk. De gedachte hierachter was dat de kerk, net als deze kaart, symbool staat voor liefdadigheid en filantropie. Ondanks dat de kerk inmiddels uit de betekenis is verdwenen staat de kaart zelf nog wel steeds symbool voor liefdadigheid en barmhartigheid.

Tot slot; Staat deze kaart (in lijn met de oude betekenis van de kerk) voor spirituele en persoonlijke groei en bewustwording.

Harten tien als schild tegen de schoppen kaarten. 

Valt deze kaart te midden van meerdere schoppen kaarten? Dan zal de betekenis van deze kaart grotendeels behouden blijven. Wat deze kaart echter bijzonder maakt is dat deze de andere kaarten uit de legging beschermt tegen de invloeden van de schoppen kaarten.

Deze hartenkaart fungeert als het ware als een schild die de andere kaarten bescherming biedt. De betekenissen en voorspellingen van de kaart zelf veranderen daarnaast vrijwel niet, maar indien omgeven door schoppen, zullen de voorspellingen van deze kaart wel iets vertraging oplopen.