Waarzeggen met speelkaarten: Harten Vier

Harten vier is een positieve, sensuele en feestelijke kaart.

Harten Vier - Waarzeggen met speelkaarten
KERNWOORDEN

  • Seks
  • Feest
  • Plezier
TIJD – PERIODE – SEIZOEN

  • De Zomer
  • 31 okt, 29 nov. en 27 dec.
  • Woensdag
Betekenis van de Harten Vier bij het voorspellen van de toekomst:

Harten vier is een positieve, sensuele en feestelijke kaart. We zouden deze kaart zelfs één van de meest ‘opwindende’ kaarten uit het kaartspel kunnen noemen doordat deze kaart voornamelijk ‘het’ symbool is van lichamelijke intimiteit.

Deze kaart draagt het cijfer vier. Zoals iedere kaart heeft ook dit cijfer meerdere betekenissen. In het geval van deze harten kaart is de betekenis echter sterk afhankelijk van het soort legging waarin de kaart verschijnt.

Komt deze kaart bijvoorbeeld naar boven tijdens een legging met een intieme context? Dan staat het cijfer vier voor ‘de vier poten van een bed’ of voor ‘de vier muren van een slaapkamer’.

Tot slot; Harten vier is ook de kaart van ‘het feest’. Hij voorspelt dat jij mensen zult vermaken binnen de vier muren van jouw huis.

Harten vier kent ook een keerzijde.

Harten vier is vrijwel altijd een kaart met een positieve betekenis. Hij voorspelt immers niet voor niets liefde, genot, feest en plezier. Maar pas op! Liefde maakt blind en aan ieder feest komt een eind.  De kaart waarschuwt jou daarom om ook af en toe te genieten, en adviseert jou om jezelf niet te verliezen in het feestgedruis.

Bestaat de legging waarin de kaart verschijnt voornamelijk uit schoppenkaarten? Dan wijst deze kaart op (seksuele) frustratie en ongenoegen.