Waarzeggen met speelkaarten: Harten Zeven

Harten zeven voorspelt dat de strijd gestreden is.

Harten Zeven - Waarzeggen met speelkaarten
KERNWOORDEN

  • Verandering (van omgeving)
  • Een verhuizing
  • Overwinning
TIJD – PERIODE – SEIZOEN

  • De Zomer
  • 30 sept, 28 okt. 26 nov. en 24 dec.
  • Zaterdag
Betekenis van de Harten Zeven bij het voorspellen van de toekomst:

Allereerst voorspelt harten zeven een “positieve verandering¨. Deze verandering heeft in vrijwel alle situaties te maken met een verandering van omgeving. Een verhuizing? Een nieuwe werklocatie, of zelfs een emigratie? Afhankelijk van de vraagstelling en/of jouw persoonlijke situatie zouden zij alle drie de betekenis van deze kaart kunnen zijn. 

De tweede boodschap die de harten zeven aan jou over probeert te brengen is dat jouw sociale omgeving onverwacht positief zal gaan veranderen. Onverwacht omdat de kans erg groot is dat jij deze verandering vooraf absoluut niet ziet of zag aankomen.

Tot slot; Deze kaart toont ook een overwinning op een onprettige situatie. Deze overwinning betekent dat jij nu eindelijk weer de kans krijgt om het wat rustiger aan te gaan doen. Jij hoeft nu niet meer te vechten. De strijd is gestreden en jij bent als overwinnaar uit de bus gekomen.

Andere kaarten versterken de betekenis van de harte zeven.

Waar de harten vijf en zes vrijwel immuun lijken te zijn voor de invloeden van buiten af, zo sterk staat de harten zeven open voor de kracht van andere kaarten. Valt deze kaart bijvoorbeeld tussen enkele ruiten kaarten? Dan zal de verandering welke de harten zeven voorspelt vrijwel zeker op zakelijk gebied plaatsvinden. 

In een vergelijkbare situatie met een andere vraagstelling voorspelt de kaart daarnaast bijvoorbeeld ook dat een financiële strijd eindelijk in jouw voordeel ten einde komt.

Valt deze kaart ten midden van meerdere klaveren kaarten? Dan legt de nadruk van deze kaart meer op de sociale groei die jij mee zult doormaken. De kaart voorspelt in die situatie een grote verandering die een enorme impact zal hebben op jouw sociale leven. Een huwelijk in het vooruitzicht?

Tot slot; Wordt deze kaart omringd door schoppenkaarten? Dan waarschuwt de kaart dat de verandering van omgeving of (financiële) overwinning jaloezie met zich mee zal brengen. Laat je hier niet door beïnvloeden! Jouw succes is immers het resultaat van al je onvermoeibare inzet en motivatie.