Trek gratis een Speelkaart dagkaart

Speelkaart Dagkaart
Speelkaart Dagkaart – Dagelijkse raad van de speelkaarten

Heb jij een vraag waar jij geen antwoord op kunt vinden? Of ben jij benieuwd wat deze dag voor jou in petto heeft? Stel jezelf dan open voor de goede raad, adviezen en inspiratie die de speelkaarten jou te bieden hebben. ‘Echte’ speelkaarten zijn hier zelfs niet eens voor nodig. Je ontvangt deze namelijk gewoon hier en nu, doormiddel van deze gratis digitale speelkaart dagkaart legging. 

Tip: Gebruik deze legging slechts eenmaal per dag voor het beste resultaat. Iedere keer dat jij de kaarten namelijk opnieuw schud veranderd de kaart, maar niet de boodschap die deze in eerste instantie aan jou door wilde geven.

Speelkaart – Dagkaart legging
  • De eerste stap: Neem een getal in gedachte tussen de 1 en 25 en onthoudt dit getal goed.
  • Stap twee: Neemt een paar minuten de tijd voor jezelf. Maak je hoofd leeg en sluit je even volledig af van de buiten wereld.
  • Stap drie: Focus jezelf met een open geest op de dag van vandaag – probeer waarde oordelen los te laten.
  • Stap vier: Welk cijfer had jij gekozen bij stap een? Druk nu net zo vaak op de knop “schud de kaarten”.
Zijn de kaarten geschud? Klik dan: 
  • 1x op de speelkaart zodat de afbeelding van de kaart verschijnt.
  • Voordat jij de tekst op de achterzijde leest is het goed om eerst te bedenken wat de getoonde kaart volgens jou betekend.
  • Klik tot slot nogmaals 1x op de kaart zodat de boodschap / betekenis van deze kaart verschijnt.

Schud de kaarten
Keer alle kaarten

Schoppen Drie
Schoppen drie staat altijd voor problemen die veroorzaakt worden door externe factoren waar jij geen invloed op hebt. Ter illustratie; Jij hebt problemen in jouw eigen huis maar bent niet zelf de veroorzaker van deze problemen

Lees de volledige betekenis van deze kaart in een nieuw venster.


Ben jij benieuwd welke goede raad de kaarten nog meer voor jou in petto hebben? Overweeg dan eens contact op te nemen met een Tarotist of paragnost. Dagelijks zijn er meerdere tarotisten actief op onze spirituele lijn en zij helpen je graag verder op je spirituele pad.