Waarzeggen met speelkaarten: Harten Acht

Harten acht symboliseert harmonie, gelijkheid en gerechtigheid

Harten Acht - Waarzeggen met speelkaarten
KERNWOORDEN

  • Weegschaal
  • Gelijkheid
  • Harmonie
TIJD – PERIODE – SEIZOEN

  • De Zomer
  • 31 aug, 29 sept, 27 okt,
  • 25 nov. en 23 dec.
Betekenis van de Harten Acht bij het voorspellen van de toekomst:

De harten acht is onlosmakelijk verbonden aan het sterrenbeeld weegschaal en zijn schalen van gerechtigheid. De kaart en het astrologische teken delen dan ook meerdere eigenschappen en betekenissen. Zo staat deze kaart allereerst, net als het sterrenbeeld weegschaal, symbool voor harmonie, gelijkheid, gerechtigheid en balans. 

De tweede vergelijking die je kunt maken tussen deze kaart en het sterrenbeeld is dat beiden gericht zijn op het succesvolle samenwerken, samenhorigheid en samenzijn. Afhankelijk van de plek waar deze kaart tijdens een legging verschijnt staat deze kaart voornamelijk symbool voor een persoon (bijv. de vraagsteller). De boodschap die de kaart bezit is dat jij, op dit moment, iemand bent met de gave van het bij elkaar brengen van mensen. Jij brengt harmonie, ademt gelijkheid en jij weet hoe je een groep kunt maken van personen die vooraf vrijwel geen enkele verbondenheid naar elkaar voelden.

Verschijnt de harten acht in een liefdeslegging? Dan staat deze kaart symbool voor wederkerigheid en gelijkwaardigheid binnen de (nieuwe) relatie. De kaart voorspelt een harmonieuze liefdesrelatie tussen twee mensen. Dit kan een bestaande relatie zijn, maar valt deze kaart in de legging van een vrijgezelle vraagsteller dan staat deze kaart voor een nieuwe liefde. Ben jij de vraagsteller en heb jij verborgen gevoelens voor een persoon waaraan jij deze niet durft te uiten? Dan spoort de kaart je aan dit wel te doen omdat het gevoel dat jij ervaart wederzijds is.

Andere kaarten beïnvloeden de betekenis van de harte acht.

Net als de harten zeven staat ook de harten acht open voor de invloeden van buitenaf. Verschijnt deze kaart bijvoorbeeld te midden van meerdere ruiten kaarten? Dan voorspelt deze kaart harmonie op het financiële vlak. Daarnaast laat deze kaart zien dat jij op korte termijn een financiële meevaller zult ontvangen.

Verschijnt deze kaart te midden van meerdere klaveren kaarten? Dan voorspelt de kaart harmonie in jouw sociale leven en binnen jouw liefdesrelatie.

Tot slot; Verschijnt deze kaart te midden van meerdere schoppen kaarten? Dan voorspelt deze kaart een strijd die wordt gewonnen door de juiste persoon.