Waarzeggen met speelkaarten: Harten Zes

Harten zes voorspelt dat er een mannelijke vriend op je pad verschijnt.

Harten Zes - Waarzeggen met speelkaarten
KERNWOORDEN

  • Studie
  • Talent
  • Een mannelijke vriend
TIJD – PERIODE – SEIZOEN

  • De Zomer
  • 29 okt, 27 nov. en 25 dec.
  • Vrijdag
Betekenis van de Harten Zes bij het voorspellen van de toekomst:

Harten zes is de kaart die symbool staat voor een mannelijke vriend. Het woord mannelijk staat bij deze kaart niet gelijk aan ‘Een persoon van het mannelijke geslacht’, aangezien de kaart ook een vrouw met een sterk ontwikkelde mannelijke kant kan vertegenwoordigen. In relationele sfeer voorspelt de kaart de komst van een nieuwe partner. De nieuwe partner en de mannelijke vriend zullen hoogstwaarschijnlijk deze persoon betreffen.

Jij voelt je compleet – Het ontbreekt je innerlijk gezien aan niets en jij bent tevreden met jezelf.

Harten zes is tevens de kaart die staat voor literair talent, voor kennis geleerd uit boeken of het begin van een nieuwe studie.
De kaart in het algemeen geeft aan dat jij (binnenkort) het gevoel ervaart ‘compleet’ te zijn. Dit kan komen doordat jij een nieuwe partner ontmoet, maar het zou net zo goed kunnen zijn dat het afronden van een studie deze emotie voor jou verklaard.

Wordt de harten zes omringd door ‘negatieve’ schoppen kaarten?

Net als de harten vijf laat ook de harten zes zich niet zonder strijd overmeesteren door de schoppenkaarten. Verschijnt deze kaart in een legging die voornamelijk uit schoppenkaarten bestaat? Dan blijven alle boodschappen en betekenissen van de kaart in stand, maar is de kans groot dat jij iets langer zult moeten wachten op hun positieve uitkomsten.