Waarzeggen met speelkaarten: Klaveren Aas

Klaveren Aas staat symbool voor occulte krachten, spirituele groei en geluk.

Klaveren Aas - Waarzeggen met speelkaarten
KERNWOORDEN

  • Occulte krachten
  • Spirituele groei
  • Geluk
TIJD – PERIODE – SEIZOEN

  • De Lente
  • 31 mei, 29 jun, 27 jul, 25 aug.
  • 23 sept, 21 okt, 19 nov, 17 dec.
  • Zondag
Betekenis van de Klaveren Aas bij het voorspellen van de toekomst:

Zoals alle azen voorspelt ook deze aas een nieuw begin. Dit nieuwe begin staat in het teken van één van de drie kernwoorden; Occulte krachten, spirituele groei en geluk. De kaart representeert daarnaast ook goed nieuws, gezondheid en geluk. 

Deze kaart staat van zichzelf symbool voor geluk. Deze betekenis wordt nog eens versterkt wanneer deze kaart vlak naast een harten kaart valt, en dan met name wanneer het de harten aas betreft. Deze krachtige combinatie voorspelt haast letterlijk dat er een leven vol liefde op jou ligt te wachten.

Wanneer deze kaart tijdens een legging verschijnt dan kun jij dit zien als een bijzonder positief voorteken. Deze aas voorspelt namelijk niets dan goeds!

Wat het onderwerp van de legging waarin hij zichzelf ook toont is. Als enige klaveren kaart, en als één van de weinige kaarten uit het deck, is deze aas in staat om de negatieve krachten vanuit de schoppen kaarten naar beneden te halen.

De klaveren aas kondigt grote spirituele groei en voldoening aan.

Binnen de klassieke cartomancy traditie staat deze aas bekend als de sterkste kaart uit de klaveren reeks. Deze kaart symboliseert occulte krachten en spirituele gaven.

De klaveren aas kondigt daarnaast grote spirituele groei en voldoening aan. Ben je al een tijd bezig jezelf te verdiepen in allerlei spirituele onderwerpen? Dan toont deze kaart aan dat jij op de goede weg bent. Natuurlijk, er valt altijd nog iets te leren, maar jij bent verder dan jezelf door hebt. Tot slot; Verkondigt de kaart dat er een periode van voorspoed op je ligt te wachten.