Waarzeggen met speelkaarten: Klaveren Acht

Klaveren acht staat onder meer symbool voor ‘de conversatie’ en ‘de felle discussie’.

Klaveren Acht - Waarzeggen met speelkaarten
KERNWOORDEN

  • Conversatie
  • Relatie problemen
  • Een probleem uitpraten
TIJD – PERIODE – SEIZOEN

  • De Lente
  • 28 mrt, 26 apr, 24 mei, 22 jun, 20 jul,
  • 18 aug, 16 sept, 14 okt, 12 nov, 10 dec.
Betekenis van de Klaveren Acht bij het voorspellen van de toekomst:

Klaveren acht is de kaart die symbool staat voor ‘de conversatie’ en ‘de felle discussie’. Indirect symboliseert de kaart jou behoeften aan menselijk contact en/of jouw zoektocht naar een geschikte gesprekspartner. Daarnaast bevat deze kaart enkele algemene boodschappen. Allereerst staat deze kaart bijvoorbeeld voor relationele problemen en zakelijke zorgen, dagelijkse routine en voor het uitpraten van een probleem.

Zoals bij een hoop klaveren kaarten het geval is zijn ook de betekenissen van deze kaart vrij breed en algemeen. Met uitzondering van de ‘dagkaart legging’* is het daarom verstandig deze kaart altijd in het licht van de andere kaarten te analyseren.

* Tijdens een dagkaart legging waarin slechts één kaart getoond wordt staat deze kaart voor: Aanbreken van een verwarrende tijd welke kan leiden tot grote problemen binnen een zakelijke of liefdes relatie. Het advies? Los deze problemen direct op voordat de situatie uit de hand loopt.

Klaveren acht en de speelkaarten uit een andere reeks

Valt deze kaart in een legging die overheerst wordt door de kaarten uit een andere reeks? Dan vormt het onderwerp van deze kaart zich naar de kaarten uit de andere reeks. 

Wat opvalt aan deze kaart, en goed is om in het achterhoofd te houden? Dat dit één van de weinige kaarten is waarbij de betekenis positiever wordt wanneer deze omringd wordt door schoppen kaarten. Daar staat tegenover dat deze kaart ook tot de weinige kaarten behoort waarbij de betekenis juist negatiever wordt wanneer deze omringd wordt door de kaarten uit de harten reeks.

Valt deze kaart bijvoorbeeld in een door harten gedomineerde legging? Dan voorspelt deze kaart dat jij, binnen een (liefdes) relatie, te maken zult krijgen met jaloezie en hebzucht. Let goed op! Het feit dat iemand in staat is om jouw met woorden omver te blazen betekend niet dat hij of zij ook daadwerkelijk gelijk heeft.

Wordt deze kaart omringd door ruiten kaarten? Dan voorspelt deze kaart dat er zorgen op zakelijk gebied zijn of gaan komen. Of deze zorgen terecht zijn? Dat lijkt niet relevant. Jij maakt je immers zorgen, en dat is genoeg reden om jezelf hier op voor te bereiden.

Is de kaart omringd door schoppen kaarten? Dan vertegenwoordigt deze kaart een conflict. Dit conflict kun en zal jij op korte termijn uitpraten en daarmee uit de wereld helpen.

Zijn het met name de kaarten uit de eigen reeks die deze kaart vergezellen? Dan adviseert de kaart je om eens objectief te kijken naar jouw dagelijkse routine. Ben jij hier nog wel echt zo gelukkig mee als voorheen?