Waarzeggen met speelkaarten: Klaveren Drie

Klaveren drie is de kaart van geluk, bedrijf of onderneming en het planten van een zaadje.

Klaveren Drie - Waarzeggen met speelkaarten
KERNWOORDEN

  • Geluk
  • Bedrijf/onderneming
  • Het planten van ‘het’ zaadje
TIJD – PERIODE – SEIZOEN

  • De Lente
  • 29 mei, 27 jun, 25 jul, 23 aug.
  • 21 sept, 19 okt, 17 nov, 15 dec.
  • Dinsdag
Betekenis van de Klaveren Drie bij het voorspellen van de toekomst:

Klaveren drie is de kaart van geluk in het algemeen en van zakelijke geluk in het bijzonder. Het is de kaart die laat zien dat er slechts een klein zaadje nodig is voor de groei van een prachtige boom. Precies die gedachte is verbonden aan het advies die deze kaart vertegenwoordigd. Begin, al is het maar klein, met iets te doen wat jij leuk vind. Houd jij vol en zet jij door? Dan ga jij zien dat dit het moment is geweest waarop jij het zaadje van jouw succes hebt geplant. 

Ter illustratie; Jij begint nu aan het opzetten van een klein bedrijfje. Jij begint klein, ‘plant het zaadje’, en binnen afzienbare tijd zult jij merken dat dit bedrijf de perfecte wortels heeft om groter te groeien.

De keuze om een bedrijf als voorbeeld te nemen is niet voor niets. Deze kaart staat namelijk ook symbool voor de start van een winstgevende onderneming. De kans is groot dat jij deze onderneming niet alleen zult starten, deze kaart refereert namelijk naar een partnerschap tussen twee of drie personen.

Klaveren drie en de speelkaarten uit een andere reeks

Valt deze kaart in een legging die overheerst wordt door de kaarten uit een andere reeks? Dan wordt, in het geval van deze kaart, beiden kaarten hierdoor beïnvloed.

Valt deze kaart bijvoorbeeld tussen twee harten kaarten in? Dan richt deze combinatie zich op de vrijgezelle lezer. De combinatie van deze kaarten staat namelijk symbool voor ‘het trouwen van een vermogende partner’.

Wordt deze kaart omringd door ruiten kaarten? Dan voorspelt deze kaart een financiële meevaller. Deze meevaller komt over het algemeen niet vanuit jouw eigen hoek, maar (indien van toepassing is) eerder vanuit het werk of de familie van jouw partner.

Wordt deze kaart omringd door schoppen kaarten? Dan vertegenwoordigt deze combinatie financiële besluiteloosheid, wat kan leiden tot conflict en een juridische kwestie.

Wordt de kaart tot slot omringd door kaarten uit de eigen reeks? Dan voorspelt deze combinatie dat jij binnenkort een uitnodiging zult ontvangen voor een grote sociale gebeurtenis. Positief gezien zou dit een huwelijk kunnen betekenen. Negatief (bv. wanneer er veel schoppen in het spel zijn) kan deze ook staan voor een begrafenis of crematie.