Waarzeggen met speelkaarten: Klaveren Negen

Klaveren negen staat voor kleine en bescheiden berichten met slechts een subtiele impact

Klaveren Negen - Waarzeggen met speelkaarten
KERNWOORDEN

  • ‘Kleine’ en ‘bescheiden’ voorspellingen
  • Een kleine vertraging
  • Een vluchtige flirt
  • Een kleine hindernis
TIJD – PERIODE – SEIZOEN

  • De Lente
  • 31 jan, 29 feb, 27 mrt, 25 apr, 23 mei, 21 jun.
  • 19 jul, 17 aug, 15 sept, 13 okt, 11 nov, 9 dec.
Betekenis van de Klaveren Negen bij het voorspellen van de toekomst:

Klaveren negen is een van de minst krachtige kaarten binnen de cartomancy traditie. Derhalve zijn de boodschappen vanuit deze kaart vrijwel allemaal klein en bescheiden. Ter illustratie enkele van zijn betekenissen; Een klein succesje, een kleine hindernis, een bescheiden promotie, een kleine vertraging.

Ligt de harten tien dichtbij? Dan heeft deze kaart toch twee betekenissen met een grote impact.

Er is één grote uitzondering op de eerder genoemde regel. Valt de kaart namelijk direct voor of na de klaveren tien? Dan vertegenwoordigd deze kaart een belangrijke zakelijke deal die geld oplevert zonder addertje onder het gras. Daarnaast voorspelt eerder genoemde combinatie ook dat jouw zakelijke ster zal reizen zonder dat het nodig is van baan of beroep te veranderen.

Klaveren negen en de speelkaarten uit een andere reeks

Valt deze kaart in een legging die voornamelijk bestaat uit de kaarten van een andere reeks? Dan blijven de betekenissen van de betreffende kaarten ongewijzigd en vormt slechts het onderwerp van deze kaart zich naar de kaarten uit de andere reeks.

Zelfs een grote liefde heeft slechts een klein zaadje nodig om te groeien.

Zijn het de harten kaarten die legging domineren? Dan staat deze kaart symbool voor een vluchtige flirt en voor een kortstondig moment waarin jij vlinders in je buik voelt. Deze kaart voorspelt ook dat jij een nieuwe persoon zult ontmoeten. Verwacht tussen jullie beiden geen ‘vuurwerk’ of ‘een vlam die ogenblikkelijk oplaait’. Dat gezegd hebbende – Zelfs een grote liefde heeft slechts een klein zaadje nodig om wortels te krijgen en te groeien.

Hebben ruiten kaarten de overhand tijdens een legging? Dan staat de kaart voor een bescheiden promotie of een kleine salaris verhoging. Daarnaast wordt door deze combinatie ook een klein feestje voorspeld.

Bestaat de legging voor het grootste gedeelde uit schoppen kaarten? Dan vertegenwoordigt deze klaveren kaart een korte vertraging als gevolg van een kleine hindernis. Geen paniek! Het is voorbij voordat jij de tijd kunt nemen om je er echt druk om te maken.

Word de kaart tot slot omringd door kaarten uit de eigen reeks? Dat voorspelt deze kaart dat één van jouw familieleden binnenkort positief nieuws te horen krijgt. Dit bericht zal een kleine, maar positieve, invloed hebben op jouw leven.