Waarzeggen met speelkaarten: Klaveren Tien

Klaveren tien is de kaart die symbool staat voor verandering, weelde, welvaart en welzijn.

Klaveren Tien - Waarzeggen met speelkaarten
KERNWOORDEN

  • Grote verandering
  • Weelde
  • Welvaart
  • Welzijn
TIJD – PERIODE – SEIZOEN

  • De Lente
  • 30 jan, 28 feb, 26 mrt, 24 apr, 22 mei, 20 jun.
  • 18 jul, 16 aug, 14 sept, 12 okt, 10 nov, 8 dec.
Betekenis van de Klaveren Tien bij het voorspellen van de toekomst:

Klaveren tien is de kaart die symbool staat voor de grote en positieve verandering(en) in je leven. Dit kan natuurlijk van alles betekenen maar ter illustratie kun jij bijvoorbeeld denken aan: De start van jouw droom baan of ‘ergens’ anders gaan wonen zodat jij samen kunt zijn met jouw grote liefde. Daarnaast is de klaveren tien de kaart van balans, weelde, welvaart en welzijn.

Zoals bij de meeste klaveren kaarten zijn de voorspellingen van deze kaart vrij breed en algemeen. Met uitzondering van de ‘dagkaart legging’* is het daarom wijs deze kaart altijd in het licht van de andere kaarten te analyseren.

* Tijdens een dagkaart legging waarin slechts één kaart getoond wordt staat deze kaart voor: Het winnen van een klein geldbedrag of geld waarop jij niet had gerekend. Het advies van deze kaart “gebruik dit geld voor iets leuks” – jij verdiend het nu namelijk gewoon echt even om iets leuks voor jezelf te doen.

Klaveren tien tijdens een legging:

Het onderwerp van deze kaart past zich aan naar de kaarten die, tijdens een legging, de overhand hebben. 

Valt deze kaart bijvoorbeeld in een door harten gedomineerde legging?

Dan voorspelt deze kaart rust, balans en sereniteit binnen jouw liefdesleven en relatie. Ben je vrijgezel? Dan duurt het niet lang voordat de liefde op je pad komt. Hebben jullie het plan om samen te gaan wonen? Dan wijst deze kaart erop dat jij de persoon bent die van woning en/of woonplaats zal veranderen.

Wordt deze kaart omringd door ruiten kaarten?

Dan voorspelt de kaart dat jij binnenkort van baan of functie zult veranderen. Goed nieuws! Vooral omdat deze positieve verandering je stoutste dromen overtreft. Daarnaast staat deze combinatie symbool voor het stoppen met werken. De reden? Je gaat met pensioen, wordt uitgekocht of wint een groot geldbedrag waardoor werken niet langer noodzakelijk is. Jij zult leven in weelde, dus maak je vooral geen zorgen.

Is de kaart omringd door schoppen kaarten?

Dan toont deze kaart dat jij heel wat hindernissen hebt overwonnen en alle obstakels hebt weten te doorstaan. Nu is het tijd om even tijd rust te komen. Het doel wat voor je ligt? Ervaren en ontdekken wat welzijn betekend.

Zijn het met name de kaarten uit de eigen reeks die deze kaart vergezellen?

Dan is dit de kaart die welvaart vertegenwoordigd. Deze kaart voorspelt welvaart op alle vlakken. Deze combinatie staat dus niet alleen voor financiële voorspoed, maar ook voor sociale bloei en spirituele bewustwording.