Waarzeggen met speelkaarten: Klaveren Vier

Klaveren vier staat, hoe kan het ook anders, symbool voor het klavertje vier en voor geluk.

Klaveren Vier - Waarzeggen met speelkaarten
KERNWOORDEN

  • Klavertje vier
  • Vier wielen
  • Vier muren
TIJD – PERIODE – SEIZOEN

  • De Lente
  • 30 apr, 28 mei, 26 jun, 24 jul, 22 aug.
  • 20 sept, 18 okt, 16 nov, 14 dec.
  • Woensdag
Betekenis van de Klaveren Vier bij het voorspellen van de toekomst:

Klaveren vier staat, hoe kan het ook anders, symbool voor het klavertje vier en voor geluk. Het is een kaart die precies past binnen de lijn van klaveren, want ook deze kaart kent namelijk meerdere betekenissen. Daarnaast is deze kaart ook echt een typische nummer vier doordat hij symbool staat voor ‘iets’ wat bestaat uit vier onderdelen.

Wat dit ‘iets’ is in het geval van de klaveren vier? Hoogstwaarschijnlijk heeft het te maken met een voertuig. Hij toont bijvoorbeeld een (nieuwe) auto, een bus, taxi, trein of metro. Valt deze kaart vlak voor of na een harten kaart? Dan kan dit duiden op de vier wielen van een kinderwagen.

Naast geluk en vier onderdelen staat deze kaart (bovenal) symbool voor het creëren van een basis. Deze basis heeft over het algemeen betrekking op een zakelijk project of de start van een nieuw bedrijf. Omringd door harten zou deze echter ook kunnen duiden op de basis van een ‘gezonde’ en ‘gelukkige’ relatie. In beiden gevallen voorspelt deze kaart dat jij nu werkt aan de fundering van toekomstig succes.

Binnen de klassieke cartomancy traditie staat deze kaart symbool voor ‘vier muren’. Welke vier muren dit betreft? Dat wordt duidelijk door de kaarten te bestuderen die na deze kaart zijn verschenen. Valt deze kaart bijvoorbeeld na een ruiten kaart? Dan wijst dit op de vier muren van een kantoor of andere werkruimte. Valt de kaart echter direct na een harten kaart? Dan betreft het eerder de vier muren van de slaapkamer.

De negatieve betekenis van de klaveren vier.

Helaas, ook de klaveren vier kent zijn eigen negatieve betekenissen. Opvallend genoeg zijn deze zelfs zo sterk aanwezig dat slechts een enkele schoppen kaart, binnen de legging, in staat zal zijn deze negatieve aspecten te activeren. 

Het onderwerp van de negatieve aspecten van de klaveren vier worden beïnvloed door de reeks die, tijdens een legging, in de meerderheid is. Bekijken wij deze kaart in het algemeen dan staan de betekenissen in ieder geval in het teken van; Leugens, bedrog, verraad en verdriet. Deze kaart voorspelt tot slot ook dat er binnenkort een grote verandering plaats zal vinden. Helaas, deze verandering zal niet in jouw voordeel zijn.