Waarzeggen met speelkaarten: Klaveren Zes

Klaveren zes is de kaart van het ‘kleine’ succes en van grote voldoening.

Klaveren Zes - Waarzeggen met speelkaarten
KERNWOORDEN

  • Verleiding
  • Voldoening
  • Bescheiden succes
  • Hulp aan een familielid
TIJD – PERIODE – SEIZOEN

  • De Lente
  • 30 mrt, 28 apr, 26 mei, 24 jun, 22 jul.
  • 20 aug, 18 sept, 16 okt, 14 nov, 12 dec.
  • Vrijdag
Betekenis van de Klaveren Zes bij het voorspellen van de toekomst:

Klaveren zes refereert naar het volbrengen van een zakelijke of sociale taak. Het is tevens de kaart die symbool staat voor de afronding van een project en voor de ‘zaken’ weer op een rijtje te krijgen. Verschijnt deze kaart in een legging? Dan betekent dit sowieso dat er vooruitgang op komst is. Op welk gebied? Dat is te herleiden aan de andere kaarten uit de legging. 

Zoals een hoop klaveren kaarten is ook de betekenis van deze kaart vrij breed en algemeen. Met uitzondering van de ‘dagkaart’ legging* is het daarom verstandig deze kaart altijd in het licht van de andere kaarten te bestuderen.

* Verschijnt deze kaart als enkele dagkaart? Dan vertegenwoordigd deze dat jij net genoeg geld hebt om alles te kunnen betalen. Misschien heb jij geluk, en lukt het jou om zelfs een klein beetje geld over houden. Let echter wel goed op! De kaart waarschuwt jou geen financiële verplichtingen meer op je te nemen voordat jij jouw eerdere verplichtingen hebt voldaan. 

Klaveren zes en de speelkaarten uit een andere reeks

Valt deze kaart in een legging die overheerst wordt door de kaarten uit een andere reeks? Dan vormt het onderwerp van deze kaart zich naar de kaarten uit de andere reeks.

Valt deze kaart bijvoorbeeld in een door harten gedomineerde legging? Dan voorspelt deze kaart, opvallend genoeg, weinig goeds. De betekenis van deze kaart is, in dat geval, namelijk eerder een waarschuwing. De kaart waarschuwt je om op te passen voor verleiding(en) van buitenaf. Doe jij dit niet? Dan zal jij jou liefdesleven flinke schade toebrengen.

Wordt deze kaart omringd door ruiten kaarten? Dan voorspelt deze kaart (bescheiden) succes en enorme voldoening. Jij ontvangt op korte termijn erkenning en kunt hoogst waarschijnlijk een promotie verwachten.

Wordt deze kaart omringd door schoppen kaarten? Dan vertegenwoordigt deze klaveren kaart een obstakel, waarbij je niet precies weet hoe jij die moet overwinnen. Gelukkig verandert dit op korte termijn en lukt het jouw dit obstakel achter je te laten. Dit brengt niet alleen voldoening maar ook persoonlijke erkenning.

Wordt de kaart tot slot omringd door kaarten uit de eigen reeks? Dan voorspelt de kaart dat jij binnenkort een familielid zult helpen bij het oplossen van een probleem.