Waarzeggen met speelkaarten: Klaveren Zeven

Klaveren zeven staat voor een grote verandering, een praktisch advies en voor de ‘workaholic’

Klaveren Zeven - Waarzeggen met speelkaarten
KERNWOORDEN

  • Een grote verandering
  • Een praktisch advies
  • Workaholic
TIJD – PERIODE – SEIZOEN

  • De Lente
  • 29 mrt, 27 apr, 25 mei, 23 jun, 21 jul.
  • 19 aug, 17 sept, 15 okt, 13 nov, 11 dec.
  • Zaterdag
Betekenis van de Klaveren Zeven bij het voorspellen van de toekomst:

Klaveren zeven voorspelt allereerst dat er binnenkort een grote verandering plaatsvindt binnen jouw zakelijke of sociale omgeving. Deze verandering is (tenzij omgeven door schoppen) een positieve verandering. Deze kaart geeft tevens een helder advies; ‘het is tijd geworden om het rustiger aan te gaan doen’. En tot slot waarschuwt deze kaart dat een persoon van het andere geslacht wel eens voor problemen kan gaan zorgen.

Deze kaart maakt onderdeel uit van de kleine groep kaarten die zakelijk succes vertegenwoordigen. Doordat deze kaart tevens symbool staat voor een grote verandering, zou dit zakelijke succes zomaar eens met deze verandering te maken kunnen hebben. Ben jij op zoek naar een nieuwe baan of opdracht? Dan kun jij het verschijnen van deze kaart zien als een positief voorteken.

Zoals gezegd bevat deze kaart het heldere advies dat het tijd is geworden om nu echt iets rustiger aan te gaan doen. Neem jij nooit pauze of een dag vrij? Dan werk jij jezelf, volgens de boodschap van de kaart, eigenlijk alleen maar tegen. Er zitten zeven dagen in een week, neem er op zijn minst één vrij om te ontspannen en jezelf weer op te laden. Zonder die vrije dag zul jij niet optimaal functioneren en daarnaast heeft iedereen, dus ook jij, rust nodig om weer verder te gaan.

Vertegenwoordigt deze kaart een persoon? Dan zal het je niet verbazen dat dit de kaart is die de ‘workaholic’ vertegenwoordig.

Valt deze kaart te midden van een harten en schoppen kaart?

Dan is het verstandig de komende periode extra goed naar jouw eigen gevoelens te luisteren. Eerder genoemde combinatie vertegenwoordigd namelijk het gevoel van; ‘Jezelf beperkt of opgesloten voelen’. Vrijwel altijd betekent dit dat jij je benauwd voelt binnen je huidige relatie.