Waarzeggen met speelkaarten: Ruiten Aas

Ruiten aas staat voor een verloving, materiële zaken en voor goed nieuws.

Ruiten Aas - Waarzeggen met speelkaarten
KERNWOORDEN

  • Een verloving
  • Materiële zaken
  • Goed nieuws
TIJD – PERIODE – SEIZOEN

  • De herfst
  • 26 jan, 24 feb, 22 mrt, 20 apr, 18 mei, 16 jun, 14 jul, 12 aug, 10 sept, 8 okt, 6 nov, 4 dec.
  • Zondag
Betekenis van de Ruiten Aas bij het voorspellen van de toekomst:

Zoals alle azen voorspelt ook deze aas een nieuw begin. Dit nieuwe begin staat in het teken van één van de drie kernwoorden; Een verloving, materiële zaken en voor goed nieuws.

Opvallend aan deze kaart is dat de betekenis voornamelijk duidelijk wordt door de kaarten om haar heen. Dit gegeven valt daarnaast nog eens extra op doordat juist deze kaart zo’n sterke kracht uitademt. Het verklaren van de ruiten aas kan dus bijna niet zonder er andere kaarten bij te betrekken.

Binnen de klassieke cartomancy traditie is deze kaart een van de sterkste kaarten uit het spel. Traditioneel gezien stond deze kaart symbool voor een diamant. Deze betekenis is ook nu nog actueel, ofschoon de kaart nu voornamelijk de kenmerken van ‘de sterkste diamant’ vertegenwoordigt.

Ruiten aas gecombineerd met kaarten uit een andere reeks

Verschijnt deze kaart in een legging die overheerst wordt door kaarten uit een andere reeks? Dan wijzigt het onderwerp van deze kaart in de richting van de betreffende reeks.

Valt deze kaart in een door harten gedomineerde legging? Dan refereert de kaart naar een ring of juwelen en naar een persoon met een ambtelijke functie. Tel jij deze betekenissen bij elkaar op? Dan kun je haast geen andere conclusie trekken dan dat er op korte termijn een verloving in het vooruitzicht ligt.

Wordt deze kaart omringd door schoppen kaarten? Dan onthult deze aas een promotie en goed nieuws. De kaart voorspelt dat jij je (tijdelijk) geen zorgen hoeft te maken over geld. Jij zit er nu financieel gezien gewoon goed bij. Ben jij al een tijd bezig met de realisatie van een project? Dan sluit jij dit project op korte termijn, ondanks de ondervonden moeilijkheden, succesvol af.

Bestaat de legging voornamelijk uit klaveren kaarten? Dan voorspelt de kaart vreugde en geluk. Jij ontvangt op korte termijn eindelijk de erkenning die jij verdient. De kaart kan nu gezien worden als een positief voorteken van persoonlijke verrijking, sociaal succes en/of een flinke stijging in jouw inkomsten.