Waarzeggen met speelkaarten: Ruiten Acht

Ruiten acht staat voor ‘extra’ geld en een huwelijk op latere leeftijd.

Ruiten Acht - Waarzeggen met speelkaarten
KERNWOORDEN

  • Extra geld
  • Een huwelijk op latere leeftijd
  • Geld uit een gokspel
TIJD – PERIODE – SEIZOEN

  • De Herfst
  • 19 jan, 17 feb, 15 mrt, 13 apr, 11 mei, 9 jun, 7 jul, 5 aug, 3 sept, 1 okt.
Betekenis van de Ruiten Acht bij het voorspellen van de toekomst:

Ruiten acht staat voor ‘extra geld’, met name voor geld dat je niet direct nodig hebt om in je dagelijkse behoeften te voorzien. Het betrokken geld komt over het algemeen niet uit een salaris. Het betreft eerder geld uit een hobby die (onverwacht) inkomsten is gaan generen. Daarnaast zou het ook kunnen gaan om geld vanuit een tweede baan.

Ruiten kaarten hebben de neiging elkaars betekenis te beïnvloeden, en dit is ook zeker bij deze kaart van toepassing. Valt deze acht bijvoorbeeld naast de ruiten zeven? Dan vertegenwoordigt deze kaart geld dat jij hebt of zult winnen in een (gok) spel. Valt de kaart net na de ruiten aas? Dan voorspelt deze combinatie dat er een nieuwe stroom aan inkomsten op komst is.

Is het onderwerp van de kaartlegging de liefde? Dan staat deze kaart symbool voor een huwelijk op latere leeftijd. Vaak betreft het hier een eerste huwelijk, maar dat hoeft, zeker in deze tijd, niet altijd het geval te zijn.

Ruiten acht te midden van de kaarten uit een andere reeks

Valt deze kaart in een legging die overheerst wordt door de kaarten uit een andere reeks? Dan wijzigt het onderwerp van deze kaart in de richting van de betreffende reeks.

Valt deze kaart bijvoorbeeld tussen twee harten kaarten in? Dan symboliseert deze kaart vrijwel uitsluitend een tweede, derde of vierde huwelijk.

Wordt deze kaart omringd door schoppen kaarten? Dan voorspelt deze kaart dat jij de grens van je financiële vermogen hebt bereikt.

Bestaat de legging voornamelijk uit klaveren kaarten? Dan representeert deze kaart ‘sociale controle’. Deze sociale oplettendheid kan rust geven, maar in jouw geval is de kans groter dat jij je hier door benauwd zult voelen.