Waarzeggen met speelkaarten: Ruiten Drie

Ruiten drie staat voor (financiële) groei en een deal waarbij drie partijen betrokken zijn.

Ruiten Drie - Waarzeggen met speelkaarten
KERNWOORDEN

  • Drie partijen
  • Piramide
  • Groei
TIJD – PERIODE – SEIZOEN

  • De Herfst
  • 24 jan, 22 feb, 20 mrt, 18 apr, 16 mei, 14 jun, 12 jul, 10 aug, 8 sept, 6 okt, 4 nov, 2 dec.
  • Dinsdag
Betekenis van de Ruiten Drie bij het voorspellen van de toekomst:

Ruiten drie staat in het algemeen voor een (nieuwe) baan en specifiek gezien voor een deal waarbij drie partijen betrokken zijn. Of jij één van deze drie partijen bent? Dat wordt niet direct duidelijk.

Waar de kaart echter wel heel duidelijk over is? Dat jij de persoon bent die deze deal tot een succes zult maken. Goed nieuws! Want jouw inzet wordt beloond en zal een positief effect hebben op jouw eigen succes.

De drie uit deze kaart staat daarnaast symbool voor een financiële piramide. Jij begint klein en start allereerst met het creëren van een solide basis. Is deze basis eenmaal gelegd? Dan zal jij vervolgens actief werken aan het vergroten van deze piramide.

Hoe groot deze piramide uiteindelijk wordt? Dat kun jij afleiden aan de kaarten waarmee deze kaart omringd wordt. Wordt de ruiten drie bijvoorbeeld omringd door schoppen? Dan zal er weinig sprake van groei zijn. Wordt deze echter omringd door rode kaarten? Dan kent de groei van jouw piramide vrijwel geen grenzen.

Tot slot staat deze kaart vanuit de klassieke cartomancy betekenis voor succes en voldoening. Betreft het onderwerp van de legging daarnaast jouw professionele leven? Dan is dat een goed voorteken aangezien de kaart dan verwijst naar een promotie of het realiseren van een project.