Waarzeggen met speelkaarten: Ruiten Negen

Ruiten negen staat symbool voor extra geld, maar ook voor obstakels en vertraging.

Ruiten Negen - Waarzeggen met speelkaarten
KERNWOORDEN

  • Te laat
  • Geld uit een andere bron
  • Obstakels
TIJD – PERIODE – SEIZOEN

  • De Herfst
  • 18 jan, 16 feb, 14 mrt, 12 apr, 10 mei, 8 jun, 6 jul, 4 aug, 2 sept.
Betekenis van de Ruiten Negen bij het voorspellen van de toekomst:

Ruiten negen staat symbool voor geld, maar niet voor het geld dat voortkomt uit jouw salaris. De kaart spreekt eerder over het geld wat afkomstig is uit een uitkering (ww, wao, aow of pensioen).  Daarnaast hoort ook een belastingteruggave tot de mogelijke betekenis van deze kaart.

Hoewel een groot deel van de ruiten kaarten enkel een positieve boodschap vertegenwoordigen, is dit bij de ruiten negen helaas niet van toepassing. Deze kaart staat namelijk ook symbool voor “alles wat te laat is of komt”. Nu is “alles” natuurlijk een breed begrip, waardoor jij voor een exacte betekenis de kaarten om deze negen heen extra zult moeten bestuderen.

Tot slot; Traditioneel gezien is deze kaart ook een voorteken van obstakels. Jij (of de vraagsteller) zult deze obstakels eerst moeten overwinnen voordat de route naar succes kan worden vervolgd.

Ruiten negen omringd door kaarten uit een andere reeks

Valt deze kaart in een legging die wordt overheerst door de kaarten uit een andere reeks? Dan wijzigt het onderwerp van deze kaart in de richting van deze betreffende reeks.

Valt deze kaart ten midden van twee harten kaarten? Dan voorspelt de kaart obstakels op het liefdes pad. Jullie kunnen er samen goed uitkomen, maar hier is wel een hoop inzet voor nodig.

Wordt deze kaart omringd door schoppen kaarten? Dan lijkt het erop dat jouw weg naar succes veel meer tijd in beslag gaat nemen dan jij vooraf had gepland.

Bestaat de legging voornamelijk uit klaveren kaarten? Dan toont deze kaart een persoon die het niet zo nauw neemt met op tijd komen. Dit hoeft niet heel erg te zijn, maar misschien dat jij het nu onderhand wel een keertje zat begint te worden.