Waarzeggen met speelkaarten: Ruiten Tien

Ruiten tien is de kaart die symbool staat voor financiële vrijheid en succes.

Ruiten Tien - Waarzeggen met speelkaarten
KERNWOORDEN

  • Financiële vrijheid
  • Succes
  • Rijkdom
TIJD – PERIODE – SEIZOEN

  • De Herfst
  • 17 jan, 15 feb, 13 mrt, 11 apr, 9 mei, 7 jun, 5 jul, 3 aug, 1 sept.
Betekenis van de Ruiten Tien bij het voorspellen van de toekomst:

Ruiten tien staat voor een succesvolle carrière. Deze kaart vertegenwoordigt succes, veiligheid, rijkdom en vrijheid van financiële zorgen. Deze kaart is tevens de kaart die de bank symboliseert. Tijdens een legging kun je deze kaart daarom lezen als signaal dat jouw financiële middelen (of die van de vraagsteller) toe zullen nemen.

Heeft de vraagstelling van de legging te maken met een baan? Dan voorspelt deze kaart dat jij meer voldoening zult halen uit je werk. Of dit van toepassing is op je huidige werk, of dat jij hiervoor opzoek moet gaan naar een nieuwe baan? Dat kun je herleiden uit de kaarten die om deze kaart heen vallen.

Verschijnt deze kaart echter in een legging waarin uitsluitend deze kaart wordt getoond? Dan kun je er van uitgaan dat deze positieve verandering binnen je huidige werk plaats zal vinden.

Ruiten tien omringd door kaarten uit een andere reeks

Valt deze kaart in een legging die voornamelijk bestaat uit kaarten van een andere reeks? Dan is dit één van de kaarten waarvan de betekenis wijzigt in de richting van de omliggende kaarten. 

Valt deze kaart ten midden van twee Hartenkaarten? Dan zal het onderwerp van deze kaart zich sterker richten op het kernwoord succes. Uiteraard staat deze kaart dan nog steeds voor zakelijk succes, maar in deze context kun jij daar een succesvol liefdesleven bij optellen.

Wordt deze kaart omringd door Schoppen kaarten? Dan waarschuwt deze kaart jou voor vertraging en tegenslag. Geen zorgen! Jij zult je doelen en het succes, nog steeds bereiken. Houdt er echter wel rekening mee dat het iets meer tijd in beslag zal nemen.

Bestaat de legging voornamelijk uit Klaveren kaarten? Dan voorspelt deze kaart dat er zowel zakelijk, financieel en sociaal succes op je pad komt.