Waarzeggen met speelkaarten: Ruiten Twee

Ruiten twee staat voor goed nieuws, voor vreugde en geluk maar ook voor jaloezie binnen de relatie.

Ruiten Twee - Waarzeggen met speelkaarten
KERNWOORDEN

  • Goed nieuws
  • Juwelen
  • Jaloezie
  • Vreugde en geluk
TIJD – PERIODE – SEIZOEN

  • De Herfst
  • 25 jan, 23 feb, 21 mrt, 19 apr, 17 mei, 15 jun, 13 jul, 11 aug, 9 sept, 7 okt, 5 nov, 3 dec.
  • Maandag
Betekenis van de Ruiten Twee bij het voorspellen van de toekomst:

Ruiten twee staat symbool voor goed nieuws. Nu is het verstandig je verwachtingen klein te houden aangezien het goede nieuws niet groots en levens veranderend zal zijn.

Deze kaart staat eerder voor het bericht dat jij een kleine belastingteruggave zult ontvangen, of vertegenwoordigt een bankafschrift dat toont dat jij (nog) niet rood staat.

Vanuit de klassieke cartomancy betekenis staat deze kaart symbool voor een set juwelen.  Dit is natuurlijk vrij breed, maar ter illustratie, jij kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan oorbellen of aan een ring die bij een halsketting past.

Ruiten twee en de kaarten uit een andere reeks

Valt deze kaart in een legging die overheerst wordt door de kaarten uit een andere reeks? Dan wijzigt het onderwerp van deze kaart in de richting van de betreffende reeks.

Valt deze kaart bijvoorbeeld tussen twee harten kaarten in? Dan staat deze kaart voor gevoelens van jaloezie binnen de relatie. Wat opvalt? Dat beiden partijen deze gevoelens ervaren. Of beiden partijen hier ook een aanleiding voor hebben? Dat valt terug te lezen uit de overige kaarten binnen de legging.

Wordt deze kaart omringd door schoppen kaarten? Dan voorspelt de kaart een onvoorziene gebeurtenis die een bedreiging vormt op het professionele vlak.

Wordt de kaart tot slot omringd door kaarten uit de klaveren reeks? Dan duidt deze kaart op een positieve verrassing die vreugde en geluk brengt. Aangezien de klaveren reeks het sociale leven vertegenwoordigd, zal deze verrassing vrijwel zeker vanuit je sociale leven afkomstig zijn.