Waarzeggen met speelkaarten: Ruiten Vier

Ruiten vier staat voornamelijk symbool voor geheimen.

Ruiten Vier - Waarzeggen met speelkaarten
KERNWOORDEN

  • Een financieel onderwerp met vier zijden.
  • Een geschenk
  • Een geheim
TIJD – PERIODE – SEIZOEN

  • De Herfst
  • 23 jan, 21 feb, 19 mrt, 17 apr, 15 mei, 13 jun, 11 jul, 9 aug, 7 sept, 5 okt, 3 nov, 1 dec.
  • Woensdag
Betekenis van de Ruiten Vier bij het voorspellen van de toekomst:

Ruiten vier staat, net als alle andere vieren, voor een object of situatie bestaande uit vier zijden. Aangezien het een ruiten kaart betreft gaat het bij deze kwestie hoogstwaarschijnlijk voornamelijk over geld. Dat gezegd hebbende kan deze kaart ook betrekking hebben op jouw zakelijke omgeving of jouw sociale status.

Lezen wij deze kaart vanuit oppervlakkig en praktisch oogpunt? Bijvoorbeeld omdat zijn positie tijdens een legging hier op aanstuurt? Dan beschrijft deze kaart in de regel jouw kantoor, een kluis of een geschenk bestaande uit juwelen welke verpakt zijn in een mooie doos.

Bestuderen wij deze kaart iets dieper en vanuit een emotioneel oogpunt? Wederom omdat de positie van deze kaart tijdens een legging hier naar verwijst? Dan is dit de kaart die symbool staat voor geheimen en vriendschap – of een combinatie hiervan – een vriend aan wie jij jouw geheimen toevertrouwd.

Ruiten vier in combinatie met kaarten uit een andere reeks

Verschijnt deze kaart in een legging die overheerst wordt door de kaarten uit een andere reeks? Dan wijzigt het onderwerp van deze kaart in de richting van des betreffende reeks.

Valt deze kaart bijvoorbeeld in een door harten gedomineerde legging? Deze kaart symboliseert dan dat iemand een geheim met jouw deelt. Dit geheim heeft, doordat het in dit geval de harten kaarten betreft, te maken met de liefde.

Wordt deze kaart omringd door schoppen kaarten? Ook dan voorspelt deze kaart dat iemand een geheim met jouw zal delen. De combinatie shoppen/ruiten voorspelt echter weinig goeds. Het geheim zal dan ook zeker een donker randje hebben.

Bestaat de legging voornamelijk uit klaveren kaarten? Dan adviseert deze kaart extra oplettend te zijn tijdens het contact met anderen. Iemand uit jouw omgeving zit in de problemen en het lijkt erop dat jij zijn of haar schreeuw om hulp steeds opnieuw mist.