Waarzeggen met speelkaarten: Ruiten Vijf

Ruiten vijf is het symbool van vuur, juridische documenten en van verzoening.

Ruiten Vijf - Waarzeggen met speelkaarten
KERNWOORDEN

  • Vuur
  • Juridisch document
  • Financiële hulp
TIJD – PERIODE – SEIZOEN

  • De Herfst
  • 22 jan, 20 feb, 18 mrt, 16 apr, 14 mei, 12 jun, 10 jul, 8 aug, 6 sept, 4 okt, 2 nov.
  • Donderdag
Betekenis van de Ruiten Vijf bij het voorspellen van de toekomst:

Ruiten vijf staat vanuit origine symbool voor juridische documenten en betekent onder andere dat je een brief zult ontvangen van een notaris. Wat precies de boodschap van de brief zal zijn? Dat valt te herleiden aan de kaarten om ruiten vijf heen. Valt deze kaart bijvoorbeeld direct na de schoppenaas? Dan zal het onderwerp van deze brief ‘een testament’ zijn.

Een andere oude betekenis van deze kaart is die van vuur. Vuur staat in dit geval allereerst voor warmte, maar staat daarnaast ook symbool voor het verbranden van het verleden. Tot slot is ook seksueel genot en seksualiteit in het algemeen een betekenis die verbonden is aan het vuur en aan deze kaart.

Ruiten vijf gecombineerd met kaarten uit een andere reeks.

Verschijnt deze kaart in een legging die overheerst wordt door de kaarten uit een andere reeks? Dan wijzigt het onderwerp van deze kaart in de richting van de betreffende reeks.

Valt deze kaart bijvoorbeeld in een door harten gedomineerde legging? Dan symboliseert deze kaart een verzoening op liefdesgebied en daarnaast een positieve verandering hierin.

Wordt deze kaart omringd door schoppen kaarten? Dan voorspelt deze kaart financiële en materiële zorgen.

Bestaat de legging voornamelijk uit klaveren kaarten? Dan is de kans groot dat jij (of de vraagsteller) financieel zal worden bijgestaan door een persoon uit de directe omgeving.